Menu
Vrije Tijd

Nationale Open Golfdag

In 2014 zullen de Nationale Open Golfdagen gaan plaatsvinden op zaterdag 12 april en zondag 13 april.

Golf is een sport die zelfs in deze tijd nog veel vooroordelen kent, voor veel mensen lijkt het een onbereikbare ”saaie” sport. In werkelijkheid is het voor iedereen een zeer uitdagende sport die veel vraagt van zowel je fysieke als je mentale kracht.

Tijdens de Nationale Open Golfdagen kunt u helemaal gratis en vrijblijvend kennismaken met deze sport. Golfbanen stellen zich open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. De Nationale Open Golfdagen geeft u de kans om uw eerste golfbal te slaan en meer te weten te komen over golfen. Daarnaast zijn alle golfers die hun golfclubs al tijden niet hebben gebruikt natuurlijk ook van harte welkom!

Wat kunt u zoal verwachten op de Open Golfdagen?
Op vaste tijdstippen worden door professionals de basisvaardigheden uitgelegd. U kunt deelnemen aan verschillende clinics, wedstrijden, of zelfs al een beginnerscursus volgen. In het clubhuis kunt u terecht voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, het 9-stappenplan, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kopje koffie met iets lekkers.

Vanzelfsprekend zullen er rondleidingen gegeven worden over het hele golfcomplex. Medewerkers en enthousiaste leden dragen allen hun steentje bij, om u een zo goed mogelijk beeld te geven van een golfbaan. In de golfshop krijgt u daarnaast uitleg over de uitrusting en kunt u eventueel al een golfles of cursus boeken als u verder wil met het spelletje. Wilt u weten welke golfbanen bij u in de buurt deelnamen aan de Nationale Open Golfdagen 2013? Kijk dan bij ‘deelnemende golfbanen’.

Wilt u meer weten over de Open Golfdag?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.