Menu
Vrije Tijd

Motorbeurs Utrecht

Op MOTORbeurs Utrecht begint jouw nieuwe motorseizoen. Je vindt er alles waar je als motorliefhebber naar op zoek bent. En dit wordt de dertigste editie, dus dat vieren we natuurlijk groots. Hoe het er allemaal uit gaat zien, daarover houden we je nog heel even in spanning. Maar neem vast een kijkje op de site!

Wat een motor is hoeven we je gelukkig niet uit te leggen. En dat je op een motorbeurs heel veel en alles en nog veel meer over motoren kunt vinden hopelijk ook niet. We zijn natuurlijk de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. En daarom vertellen we je maar wat er allemaal te vinden en te doen is op MOTORbeurs Utrecht.

Werkelijk ALLES voor de motorrijder
Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers (moeilijk woord!) en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap (schroef, schroef, brom brom, je kent het wel).

Goed gekleed en beschermd op de bike
Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. En voordat je daarna op je motor wilt wegscheuren vind je op de beurs ook een hele hoop informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

Gloednieuwe modellen
Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 20 t/m zondag 23 februari 2014 in Jaarbeurs Utrecht. Zet het in je agenda!

Wilt u meer weten over de motorbeurs in de Jaarbeurs Utrecht?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.