Menu
Vrije Tijd

Lentiade, de voorjaarsfair voor de hele familie

Lustrum editie
De voorjaarsfair Lentiade viert feest en houdt haar 5-jarig jubileum van vrijdag 11 t/m zondag 13 april 2014 in het Lingebos aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem.

‘De Lentiade is elk jaar weer anders! Lekker gezellig met elkaar genieten van het voorjaar en beschut in het bos de leukste hebbedingen ontdekken en ons laten verrassen door niet alledaagse activiteiten en live muziek. Volgende keer zeker weer!’ Fam. Van Zanten

Jaarlijkse uitje
Duizenden bezoekers laten zich in drie dagen tijd verrassen. En ontdekken van alles op het gebied van ondermeer country lifestyle, fair trade, kunst, mode, tuinmeubelen, persoonlijke verzorging en culinaire streekproducten en lekkernijen. Een dagje Lentiade biedt bij de meer dan 130 standhouders een zeer gevarieerd ‘kijkje in de keuken’ en wordt door dagelijks wisselende live muzikanten gezellig luister bij gezet. Proeven, beleven, shoppen, landelijk leven én genieten staat met recht centraal op de fair, dus….leve de lente!

Beleef, shop, proef en geniet
De Lentiade viert van 11 t/m 13 april 2014 niet voor niets feest en er is hard gewerkt aan het feestelijk programma voor jong én oud, man én vrouw. Vaste ‘fair ingredienten’ zijn het gratis parkeren, de betaalbare toegangsprijzen, de grote verscheidenheid aan deelnemende bedrijven en de dagelijks wisselende live muziek. Maar er is ondermeer ook veel aandacht voor het vieren van de lente, zoals dat in de Middeleeuwen gebruikelijk was in het bijzonder Middeleeuws kampement, het gezellige Méditerranée Plein, de Voorjaarsmarkt en het 1e Nederlands Kampioenschap Taartdecoratie, waarbij mooie prijzen te winnen zijn!

Wilt u meer weten over de Lentiade?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.