Menu
Vrije Tijd

Internationaal Circusfestival Enschede

Welkom bij het Internationaal Circusfestival: de magische afsluiting van 2013.

Al 18 jaar een begrip in Twente. Een keur van internationale topartiesten strijden om de Gouden Artiest. Aanstormende talenten evenals gelauwerde acts uit de gehele wereld zullen u, ook dit jaar weer, versteld doen staan. Alle ingrediënten voor een geweldige middag of avond zijn aanwezig voor jong en oud. Acrobatische toeren met menselijke piramides, artiesten zonder hoogtevrees, jongleurs en energieke clowns vormen de basis van het circus. Kortom, spanning, sensatie maar natuurlijk ook de lach.

Het Internationaal Circusfestival wordt ook nu weer gehouden in de Go Planet Expo Hall naast het stadion van FC Twente. De reacties waren de laatste jaren alleen maar positief en de bereikbaarheid optimaal, zowel per trein als per auto. Volop gratis parkeergelegenheid en zeker gezien de winter van het afgelopen jaar heerlijk genieten in een fijn verwarmde en sfeervol aangeklede accommodatie.

Het zicht op de piste bij onze 16 voorstellingen is uitstekend en niet gehinderd door tentpalen of lichtmasten. U kunt van 21 tot en met 29 december 2013 weer volop genieten van het 18e Internationale Circusfestival met optredens van de beste circusacts ter wereld.

Wilt u meer weten over het Internationaal Circusfestival in Enschede?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.