Menu
Vrije Tijd

Hoogvliegers in NEMO tijdens de meivakantie

Hoe hoog kan jouw vliegtuigje vliegen? Test het in de workshop Vliegtuigje bouwen tijdens de meivakantie in NEMO. Liever nog iets hoger? Waan je een astronaut en bekijk de aarde vanaf de ruimte bij de voorstelling Ruimteschip Aarde of ontdek dankzij de spectaculaire 3D-film Het raadsel van de kosmos hoe eindeloos groot de ruimte is.

Wetenschappelijk onderzoek over lachen
Van 28 april tot en met 1 mei kunnen peuters en kleuters meedoen met een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam in NEMO R&D: leren jonge kinderen van feedback? Ze doen hiervoor twee korte spelletjes op een touch screen en drie kleine spelletjes met ander materiaal.

Maar ook oudere bezoekers kunnen meedoen met wetenschappelijk onderzoek in NEMO. Bij Science Live wordt onderzoek gedaan over lachen: zijn we in staat om te herkennen of iemand iets echt grappig vindt of niet?

NEMO eerder open!
Als je nou toch vroeg wakker bent, kom dan op tijd. Want in de meivakantie van 28 april t/m 5 mei is NEMO dagelijks geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Koop je kaartjes vast online, dan heb je meer tijd in NEMO en vermijd je wachtrijen.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.