Menu
Huisdieren

Heeft u liever honden of katten?

Er zit wel degelijk verschil in honden en katten mensen. De meeste mensen houden dan ook maar van een van de twee en niet van beide huisdieren. Hoe komt dit nou eigenlijk en waaraan kunnen we merken dat we een katten of honden mens zijn? Ik zet een aantal leuke weetjes voor u op een rij.

Opgroeien met huisdieren

Het is eigenlijk al vroeg bepaald of u een katten of honden mens bent. Dit heeft alles te maken met welke huisdier u in uw jeugd heeft gehad. Waren er toen altijd honden in de buurt dan zal de kans groter zijn dat u zelf ook een hond zal nemen. Bent u met beide opgegroeid dan zal er een lichte voorkeur zijn maar zal het minder snel bepaald zijn of u liever katten of honden wilt.

Er op uit met de hond

Honden mensen worden vaak gezien als vrolijk en actief. De hond is afhankelijk van het baasje en er moet dus flink wat gewandeld en ondernomen worden. Daardoor is de band tussen hond en baas ook extra sterk. Honden mensen zijn vaak ook geneigd om zicht toch meer aan de regels te houden en deze op te volgen als kattenmensen.

Katten met personeel

Een kat is vaak op zich zelf en doet de dingen wat de kat graag wilt doen. Ze zijn vaak wel in de buurt en houden er van om soms lekker in de weg te liggen. Kattenmensen zijn vaak ook wat gevoeliger en laten meer emoties zien als andere. Een kat kan ook goed voor zichzelf zorgen waardoor u ook makkelijker wat langer de deur uit zou kunnen.

Beide huisdieren hebben iets bijzonders en voor iedereen is het ook net weer anders dus geniet van het thuis zijn met uw hond of kat.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.