Menu
Groepsuitjes

GPS tocht heerlijk groen groepsuitje met diner op de prachtige Veluwe

Een heerlijke gpstocht als groepsuitje op de Veluwe. Verken de unieke omgeving van Doorwerth met behulp van een GPS, een digitaal kompas die gebruik maakt van satellieten. Door het volgen van de zogenaamde waypoints komen de teams langs een aantal onbemande posten. Hier moeten zij vragen beantwoorden en eventueel opdrachten uitvoeren.
Het team dat dit het beste doet wordt de winnaar van de tocht. De tocht leidt de teams over de Italiaanse weg, een on-Nederlandse bergweg en over het beruchte Duno plateau. Het geheim van Nederland.

Outdoor en GPStocht in Doorwerth op de Veluwe
Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje ! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Groepsuitje op de Veluwe?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.