Menu
Vrije Tijd

Geraniummarkt Lange Voorhout

De 47e Nationale Geraniummarkt op het Lange Voorhout op zaterdag 26 april

Traditiegetrouw nodigen wij u ook dit jaar weer uit voor een bezoek aan onze Nationale Geraniummarkt, gehouden op Koningsdag, zaterdag 26 april 2014, op het statige maar oh zo sfeervolle Lange Voorhout. Voor het eerst op Koningsdag, iets vroeger in het seizoen, maar ook dit jaar zullen onze trouwe standhouders u weer verrassen met een zeer ruim aanbod aan geraniums, zomerbloeiende perkplanten, kuipplanten, vaste planten, vetplanten en diverse kleine heesters. Ook voor tuinartikelen als plantenkuipen, bloembakken, hanging baskets en klein tuingereedschap kunt u op de markt terecht.

Rond 10.30 uur zal onze beschermheer, de burgemeester van Den Haag, de heer Jozias van Aartsen, onder het genot van een Oranjebittertje, de prijs voor de meest sfeervolle en meest aantrekkelijke stand van 2014 uitreiken.

En natuurlijk staan ook wij er weer met onze eigen Haagse Groei & Bloei stand, waar u terecht kunt met al u ‘groene’ vragen. En vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, op vertoon ontvangt u een kleine attentie. Ook zullen diverse andere Haagse groen- en natuurverenigingen met een informatiestand op de markt aanwezig zijn.

Kortom, de Haagse Geraniummarkt is een evenement dat u niet mag missen. De markt is open vanaf 08.30 uur en zal rond 17.30 uur sluiten.

Wilt u meer weten over de Geraniummarkt in Den Haag?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.