Menu
Tuinieren

Geluk in een bakje

De vakantie zit er op en het onkruid is ook weer enigszins bijgewerkt! Van beide dingen word ik behoorlijk gelukkig, maar dit bakje op de foto is voor mij iets waar alles bij elkaar komt. Voor een ander is dit een bakje met kruiden, voor mij is het maken van zo’n item puur geluk.

Het begint met het op de kop tikken van een mooi houten hobbybakje voor gereedschap. Mooi en goedkoop. Dan dit bakje opknappen en stylen zoals ik denk dat het fraai is en past in het concept. Daar komt mijn interesse in het schilderen en verfraaien van oude en/of kapotte dingen om de hoek kijken.

Vervolgens de voorgekweekte munt er in doen en goed verzorgen zodat de plantjes het goed blijven doen. Vervolgens wordt dit gebruikt bij een bestelling van muntthee voor gasten. Hier wordt mijn liefde voor gastvrijheid en horeca gevoed. Kortom, alles waar ik blij van word.

Vakantie, heerlijk! Maar thuis is het ook goed…

——-
Vindt u dit bericht leuk? Like mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van mijn ervaringen in de keuken en de (moes)tuin

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.