Menu
Vrije Tijd

Geef een Ontspannen Cadeau

De maand december staat weer voor de deur en dat betekent weer leuke cadeautjes geven. CadeauTip van Recreatief.nl is de Relaxbon. Met deze bon geef je een cadeau voor optimale ontspanning en de ontvanger kan zelf het arrangement kiezen.

Met de Relaxbon geef je een cadeau voor optimale ontspanning aan bijvoorbeeld je partner, vriend(in), familielid of collega. Wil je iemand eens lekker in het zonnetje zetten dan kan dat met de Relaxbon.

Fijn om te krijgen, leuk en origineel om te geven!
Met deze bon krijgt de bezitter korting op een heerlijk beautyarrangement naar keuze, al dan niet met overnachting. Via Relaxbon.nl worden tal van arrangementen aangeboden die met de bon geboekt kunnen worden. Je hebt de keuze uit 4 thema’s. Een beautydag, beautyweekend, thermen of alleen sauna bezoek. Gegarandeerd voor ieder wat wils en daarom ook een succesvol cadeau om te geven.

Duidelijk, snel en veilig bestellen op Relaxbon.nl
De Relaxbon is al te bestellen vanaf € 35,=. De waarde bepaalt u zelf. Het tegoed is maar liefst twee jaar geldig en wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van het gekozen arrangement.

Meer informatie of bestellen: Relaxbon.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.