Menu
Vrije Tijd / Weekendje weg

Fiets-vaarvakantie over de Maas, met fietsroute

Prachtige Fiets – Vaar vakantie-River Cruise van Dutch Paradise. Groeps- of privévakantie met luxe motorschip en Nagel nieuwe Electro fiets. U start met het in 2012 Volledig gerestaureerde luxe motor salon-Yacht Miró een afwisselende E -Bike en bootcruise door drie landen.

Groeps- of privé Fiets Vaar vakantie met het luxe Hotel Yacht Miró ***** en een First class Gazelle Electro Fiets. U start met het in 2012 prachtig gerestaureerde en historische Hotel Yacht Miró ***** – Gentlemen Yacht 1928. een afwisselende Fiets- en Vaarvakantie door 3 landen. De tour begint te Maastricht in de Yachthaven Pietersplas in de directe omgeving van het congrescentrum, waar de verdragen van Maastricht zijn gesloten.

De routes voeren ons door het prachtige en gastvrije Waalse Maasdal, de voerstreek – de Haspengouw – het nationaal park Hoge kempen en het heerlijke Limburgse Maas Land een geweldig mooi historisch landschap ingebed tussen België – Nederland en Frankrijk.De fietsroutes voeren ons over prachtige totaal vlakke en bijna Autovrije fietspaden, plaatselijke straten en kleine weggetjes. Geen speciale lichamelijke vereisten – moeilijkheidsgraad 1 tot 2,5. U kunt grotendeels uw eigen fiets km bepalen. Ook voor niet fietsers zijn de dagtrips met de boot gezellig en interessant.

Meer informatie over Fiets-vaarvakantie over de Maas, met fietsroute.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.