Menu
Weekendje weg

Family fun Paasarrangement

Natuurlijk bestaat de Paashaas! Wie verstopt anders al die Paaseieren bij Golden Tulip Arnhem-Doorwerth… Het hotel ligt in het zuidelijke deel van de Veluwe en op een groot landgoed. Ga op zoektocht naar de Paashaas in het hotel, Natuurpark De Hoge Veluwe of tussen de beren in Burger’ Zoo. Family fun voor jong en oud!

Het hotel
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Het hotel beschikt over 119 comfortabele ingerichte kamers, een restaurant, uitgebreide sportfaciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, sauna, zonnebank, fitness. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer.

Hotelkamers
De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers, en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites.

Family fun Paasarrangement boeken?

No Comments

    Leave a Reply