Menu
Vrije Tijd

Dinnershow Lucky Lips in Breda

Muzikaal cabaret van de bovenste plank! De leukste en meest spectaculaire dinershows ziet u dit theater in Breda. Ga aan tafel met Enge Buren of lach om en met Sjon’s Party Palace en Lucky Lips. U heeft een topavond in Brabant!

Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd in het centrum van Breda. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Aanstaande zaterdag 19 april is er weer de geweldige show Lucky Lips!

De Lucky Lips Dinershow is een complete avond uit waarbij het publiek ongegeneerd zal lachen, huilen en meedoen met de kleptomanische Georgette en de andere leden van deze uiterst kleurrijke, enthousiaste en extravagante familie.

De show is een aaneenschakeling van zang, dans, sketches, drama, geluk en andere soorten gezelligheid. Directe en soms gewaagde confrontaties met het publiek worden dan ook niet geschuwd!
Persiflages op beroemde personen) en eigen versies van bekende en minder bekende nummers. Dit alles trekt in een razend tempo voorbij, waarin u als gast zelf een hoofdrol speelt. Vol smaak en wansmaak!

De unieke combinatie van recht-voor-zijn-raap-humor, een uitgebreid eetarrangement en gelegenheid tot dansen. Kortom: een complete avond ‘Goud en fout’. Dat moet je een keer meegemaakt hebben!

Heeft u wel zin in een avondje eetertainment? Boek dan hier de Lucky Lips dinnershow!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.