Menu
Vrije Tijd

Dinnershow Dinner & Dance – All-In Avondje uit in Rotterdam

Kom genieten van de nieuwe sensatie aan boord van Raderstoomboot de Majesteit. Dinner & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of er gewoon even lekker tussenuit wilt met uw partner, vrienden of familie.

Dinner & Dance the Show
U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70’s en 80’s naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.

Kortom: één groot feest van herkenning.

Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen. Time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

Voor de individuelen hebben we op 8 februari 2014 weer een Dinnershow Dinner & Dance voor u klaar staan. Schrijf u dus nu voor deze avond vol plezier en gezelligheid.

Meer weten over de Dinnershow Dinner & Dance – All-In Avondje uit in Rotterdam?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.