Menu
Vrije Tijd

Complete Muziekavond met Wolter Kroes en Live Cooking in Volendam!

Complete avond op 8 Maart en 28 & 29 November met een Live Cooking verrassingsbuffet en een spetterend optreden van Wolter Kroes & Ramon Beense.

Ideale Ligging
Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. U ervaart het in Van der Valk Hotel Volendam. Omringd door graslanden, verleid door het nabijgelegen IJsselmeer en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam, blijkt zaken- en recreatiehotel Volendam het ideale rustpunt tussen twee werelden. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner, een comfortabele overnachting of een zakelijke bijeenkomst, waar u bovendien gratis voor de deur kunt parkeren.

Volop Keuze
Met 129 suites, luxe en standaardkamers bieden wij u volop keuze als het gaat om een aangename overnachting. De kamers beschikken over de standaardluxe van een badkamer met bad en/of separate douche, een wastafel en haardroger. Praktische zaken als televisie met internettoegang,kluisje, een koelkastje, een ruim bureau , ruime kledingkasten en een zitje maken de kamers en suites compleet – dat alles vormgegeven in een warme, welkome ambiance.

Wilt u meer weten over deze Complete Muziekavond met Wolter Kroes en Live Cooking in Volendam?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.