Menu
Vrije Tijd

Boekenfestijn in IJsselhallen Deventer

Het Boekenfestijn is dé gratis consumentenbeurs met meer dan een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. Stelt u zich voor, een hal zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën. U kunt alle artikelen op uw gemak bekijken en in eigen tempo met de boekentrolley over de beursvloer rondwandelen.

In 1981 is De Centrale Boekhandel opgericht. Het begon met het rechtstreeks in- en verkopen van encyclopedieën door het echtpaar Van Daalen. In de loop der jaren is de boekenkeuze enorm uitgebreid. Klik hier om meer te weten te komen over het ontstaan van het Boekenfestijn.

Boeken
De romans en literatuur zijn in het Nederlands en Engels te koop. Er is een categorie sprookjes- en jeugdland, een stripmekka, een culinaire afdeling en een wetenschappelijke sectie. Ook zijn er heel veel boeken te vinden over reizen, kunst en geschiedenis, computers, flora en fauna, film en muziek. Een breed assortiment voor een breed publiek.Ook voor studenten is het Boekenfestijn een waar boekenparadijs en een meevaller voor de portemonnee. Tal van wetenschappelijke boeken op vakgebieden zoals Informatica, Geneeskunde en Psychologie worden tegen spotprijzen aangeboden. Er zijn ook handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën te verkrijgen. Neem alvast de boekenlijst voor volgend jaar mee!

Multimedia en hobby
Op het Boekenfestijn worden niet alleen maar boeken verkocht. U kunt er ook terecht voor multimedia en hobby-artikelen, puzzels, spellen en sticker- en knutselboeken. Op de afdeling Multimedia vind u software cd-roms voornamelijk van Windows maar ook van enkele Mac programma’s. Verder heeft u de keuze uit een kleine serie dvd’s en muziek cd’s. Een leuke aanvulling op de boeken is de afdeling hobby-artikelen. Van kantoorartikelen tot kleurpotloden en van scrapbooks tot kaarten. Ook worden er materialen aangeboden voor het maken van kettingen, slingers en bouwpakketten voor de kinderen. Het is er allemaal, en de prijzen zijn scherp.

Op zoek naar een specifiek boek of artikel?
Op het Boekenfestijn is een informatiebalie aanwezig waar u boeken kunt laten opzoeken op auteur, titel, trefwoord en ISBN. Wij helpen u graag verder!

Van 14 t/m 17 november vindt het Boekenfestijn plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

Meer weten over het Boekenfestijn in de IJsselhallen in Zwolle?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.