Menu
Vrije Tijd

Beautydag of weekend in Drenthe beleven!

Leuk, om eens met familieleden, vriend(inn)en of collega’s op stap te gaan! Bij dit beauty center in Drenthe vindt u een eldorado van rust, ruimte ontspanning en natuur. Midden in de bossen ligt een kleinschalige maar o zo gezellig park het Nolderwoud. Op het park bevindt zich een beauty en wellness instituut, een puur Engelse tearoom en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. In de zomer kunt u gebruik maken van een prachtige natuurvijver, met daarom heen het mooiste witte zand, gelegen aan een bosrand.

Bij dit Beauty en Wellness center kunt u heerlijk tot rust komen en hebben we een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod aan arrangementen. U kunt bijvoorbeeld met vriendinnen een leuke workshop make-up en huidverzorging doen of als u een oppepper nodig heeft hebben we een hele ontspannende Oppepper-aanbieding samengesteld. Naast de beauty dag-arrangementen kunt u uiteraard ook blijven overnachten op dit kleinschalige park en bent u er echt even helemaal tussen uit met het 2-daags Beauty arrangement waar u van A tot Z helemaal in de watten wordt gelegd.

Bent u toe aan rust, ruimte en ontspanning? Kom dan genieten in Drenthe en boek één van deze mooie beautyaanbiedingen in Drenthe.

Met relaxte groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.