Menu
Weekendje weg

Beauty Spaparty voor vriendinnen in het karakteristieke kasteel in de Eifel

Voor een ontspannende beautydag en een fantastisch verblijf in een prachtige gelegen kasteel in de Eifel is deze Beauty Spaparty voor een groep vriendinnen precies wat u zoekt. Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij Burg Kerpen, gelegen op 500 meter hoogte, aan komt rijden. Kom een weekendje of lekker zo een paar dagen doordeweeks ontspannen en genieten!

Het Toscane van Duitsland
De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Het kasteel is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren.

Ontspannen gaat vanzelf met de weergaloze uitzichten vanuit dit kasteel!
De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassen en diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten door prachtige poorten en monumentale ruïnes. In Burg Kerpen zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras.

Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers (1 x 2 en 2 x 1) en een slaapbank. Elk appartement is uniek en combineert comfort met het robuuste karakter van het kasteel! Bij mooi weer is het genieten op het zonneterras en tussen de ruines en oude muurtjes is altijd een windvrij plekje te vinden.

Burg Kerpen is bij uitstek geschikt voor een romantisch weekendje weg!

Vriendinnenweekend in het Eifelkasteel?