Menu
Vrije Tijd

Adventure game voor 7 tot 70 jarigen

Adventuregame – Een inspannende ontspanning! Het avontuur is voor alle leeftijden geschikt van 7 jaar jong tot 70 jaar oud, dus voor iedereen goed te doen.

De Adventure vindt plaats in een prachtig survival bos in Brabant. Van Levende cactus en spijkerbroek hangen tot pamperjumpen en luchtbuksschieten! Super leuke activiteiten om met en tegen elkaar te doen!

Het spel is zo ontwikkeld dat het voor iedereen goed te doen is. Daar komt nog bij dat het niveau van het programma aan de groep wordt aangepast. Er is dus niemand die buiten de boot valt, iedereen doet mee! Zeker voor een familiedag waar de kleintjes tot de oudjes mee gaan is dit een super leuk programma! Het activiteitenprogramma duurt 4 uur en u kunt uw programma uiteraard uitbreiden met een lunch, buffet, barbecue. We kunnen op basis van uw budget altijd de mogelijkheden bespreken.

Heeft u dit jaar ook wel zin in een actief en uitdagend familieuitje of zoekt u nog iets voor een vriendendag? Informeer naar de mogelijkheden, stel online uw vraag of bel gratis 0800 – 7807 807.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.