Menu
Fietsen

5 Aanbiedingen: Weekendje Fietsen in Zeeland

Genieten van een weekendje Fietsen in Zeeland. In Zeeland zijn er prachtige fietsroutes beschikbaar waarbij u even lekker kunt genieten van een weekendje fietsen in Zeeland. Kom naar Renesse of Vlissingen, twee erg populaire plaatsen in Zeeland die u zeker niet mag missen tijdens uw fietstocht. Lekker een weekendje genieten in Zeeland, wie wilt dat nou niet?

Renesse
Renesse is een van de grote badplaatsen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Met z’n brede en schone stranden is het hier fantastisch vertoeven in alle jaargetijden. Heerlijk wandelen, fietsen, genieten van het strand en het gezellige Renesse ontdekken.

Strand, duinen, vroongronden, dominiale bossen en de voor Zeeland kenmerkende waterrijke natuurgebieden zijn in de omgeving ruim aanwezig. Renesse is een perfecte uitvalsbasis om uw fietstochten te starten en zorgt dit fietsarrangement voor een onbezorgd verblijf.

Vlissingen
De boulevard is het onbetwiste visitekaartje van Vlissingen. De boulevard is 2 kilometer lang en staat vol met terrassen, hotels en restaurants en heerlijke wandelroutes voor zowel mooi als slecht weer. Maar ook met kunstwerken, beelden, sculpturen, antieke kanonnen die herinneren aan de vesting die Vlissingen vroeger was. En niet te vergeten een uniek, panoramisch uitzicht op de Westerschelde, waar u de beloodsing van de schepen bijna voor uw neus ziet gebeuren.

Wissenkerke
Op het eindeloze eiland Noord-Beveland, centraal in Zeeland ligt het plaatsje Wissenkerke. Gelegen op een steenworp afstand van het Nationaal Park de Oosterschelde en het Veerse Meer is slechts op 2km afstand. De historische steden zoals: Zierikzee, Veere, Goes en Middelburg liggen op ongeveer 18 km afstand.

Fietsen in Zeeland

Heeft u zin gekregen in een weekendje fietsen in Zeeland? Bekijk nu onze TOP 5 voor de leukste fiets aanbiedingen in Zeeland:

  1. Op de fiets Zeeland ontdekken! – 3 daags Zeeland arrangement
  2. Zeeland arrangement – Weekend of Midweek in Noord-Beveland
  3. Fietsarrangement in het prachtige Zeeuwse Renesse
  4. Aanbieding Fiets, Sauna & Diner Weekend – Kom tot rust in Renesse
  5. Ontdek Zeeland op de Fiets – Samen genieten in Vlissingen

Christel Gieling
Recreatief.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.