Menu
Vrije Tijd

3 daagse Christmas Special in een klooster in Belgie

Bent u op zoek naar een unieke locatie om kerst door te brengen? Kom dan naar Martin’s Patershof waar wij u met onze “Christmas Special” het authentieke kerstgevoel terugbezorgen!

Wegdromen in Luxe
In Martin’s Patershof zijn de 79 kamers onderverdeeld in 5 categorieën. HetKerst arrangement is op basis van eenGreat hotelkamer:

Great:
Bij deze ruimere kamers in de kerk kan je de prachtige zuilen en nog vele andere kerkelijke elementen bewonderen alsook de glasramen. Laat je verwennen en geniet van het uiterst ontspannende Aquamass bubbelbad. Ontwaak in een oase van rust en begin je dag met een heerlijk kopje koffie op je kamer. Voor een uiterst rustige nachtrust kan u genieten van onze bedden van Salus. Geniet ook van onze extra faciliteiten die we u in elke kamer aanbieden waaronder airco, een bureau, pay-TV, wifi, een minibar, een safe, gratis koffie- en theefacilteiten en een badjas met slippers.

Genieten van de Kerst
Genieten van de Kerst is bij ons geen probleem. Door de sfeer in het klooster waant u zich gelijk in de Kerstsfeer, maar ook in de omgeving van het hotel is er voldoende te beleven.

Mechelen is namelijk de gewezen hoofdstad van de Bourgondische Nederlanden en enige Vlaamse stad die 4 keer voorkomt op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Deze stadtelt ongemeen veel schattige plekjes. Zowel pleintjes als grootse bouwwerken, leuke terrassen en hippe winkels, musea, kunstgalerijen, (natuur)parken, recreatiedomeinen,… Ook zeilers, windsurfers, minigolfers en vissers komen er aan hun trekken… Kortom, een stad met velerlei gezichten maar met een menselijke dimensie.

Meer weten over deze 3 daagse Christmas Special in België?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.