Menu
Vrije Tijd

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Noord-Limburg

Wilt u de jaarwisseling op een bijzondere locatie doorbrengen en wegdromen in een stijlvolle kamer in een voormalig klooster? Dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement biedt u de mogelijkheid om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden.

Vier Oud & Nieuw in een prachtige chateau
Wilt u de jaarwisseling op een bijzondere locatie doorbrengen en wegdromen in een stijlvolle kamer in een voormalig klooster? Dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement biedt u de mogelijkheid om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden. Romantisch met z’n tweetjes of liever met de vrienden. Het kan allemaal.

Programma Oud en Nieuw
In het Noord-Limburgse Baarlo vindt u aan de bosrand het historische hotel.

Dit hotel biedt u een unieke Oud & Nieuw ervaring aan. U zult bij aankomst op 30 december een heerlijk welkomstdrankje krijgen om deze drie dagen goed te beginnen. Hierna zult u kunnen aanschuiven aan een speciaal 3-gangendiner. Tijdens deze 3 dagen zult u overnachten in één van onze mooie kamers.

Op oudejaarsdag zult u de dag goed kunnen beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. `s Avonds zal er voor u een 5-gangen diner klaar staan onder begeleiding van live muziek. Om 24:00 uur zult u onder het genot van een heerlijk glas champagne het nieuwe jaar inluiden en kunnen genieten van een knallende vuurwerkshow.

Op Nieuwjaarsdag kunt u het nieuwe jaar goed beginnen met een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt. Tijdens uw 3-daagse verblijf gaat ons team er alles aan doen om u een onvergetelijk Oud & Nieuw te laten beleven!

Nieuwsgierig geworden naar dit uitgebreide 3-daags Oud & Nieuw arrangement?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.