Menu
Vrije Tijd / Weekendje weg

3-daags fietsarrangement op de Veluwe

Fietsen over de Veluwe, met het pontje het water over, picknicken aan de waterkant. Wat is nou gezelliger dan zo uw weekend doorbrengen? Boek nu dit schitterende weekendarrangement van Golden Tulip Hotel Arnhem-Velp.

Vanuit Golden Tulip Hotel Arnhem-Velp kunt u prachtige fietstochten maken, zowel bewegwijzerd als via het fietsknooppuntsysteem. U kiest een route door het natuurgebied van Rijn en Waal (Gelderse Poort) en via kleine veerpontjes steekt u de rivieren over. Langs de IJssel fietst u naar Doesburg en/of via het bosachtige gebied langs de Oude IJssel naar Doetinchem. U kunt ook heerlijk fietsen door de Overbetuwe of door de Liemers.

En als u het niet erg vindt dat het een beetje heuvelachtig is, dan is de oostelijke Veluwe met daarin de Posbank een van de mooiste fietsgebieden in Nederland, met speciale routes voor mountainbikes.
Het is natuurlijk ook mogelijk om de stad Arnhem in te fietsen. Met zijn bijzondere winkels, leuke terrassen en mooie parken is Arnhem zeker de moeite waard.

Boek nu dit heerlijk fietsarrangement op de Veluwe.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.