Menu
Kerst

3 Bijzondere Kerstaanbiedingen op een Kasteel in Gelderland

Wilt u vorstelijk genieten met de kerstdagen? Wilt u ook liever niet de rotzooi in huis wat het met zich mee brengt tijdens de kerstdagen? Ga er lekker een paar dagen tussenuit en geniet van deze bijzondere feestdagen in december.

Compleet verzorgde kerstarrangementen. 2, 3 of 4 dagen ertussenuit en lekker genieten op een kasteel. Wie wilt dat nou niet? Bekijk nu onze 3 Nieuwe en Bijzondere kerstaanbiedingen voor een heerlijke kerst:

1. 2-daags kerstarrangement in Gelderland – Genieten op een kasteel

Als u de oprijlaan op rijdt komt u al in de kerststemming, de 7000 kerstlampjes stralen u tegemoet. Bij dit 2 daags kerstarrangement gaat u genieten van luxe amuses en een heerlijk romantisch 4-gangen diner met begeleiding van onze huispianist.

Overnachten op een kasteel
Het hotel beschikt over 41 eerste klas kamers, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites. Deze zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen kamer gelijk en elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en koloniale en Zuid Afrikaanse accenten.

2. Romantisch kerstarrangement – 3 dagen verblijven op een kasteel

Romantisch genieten op ons kasteel. Wij hebben een uitgebreid kerstprogramma voor u met luxe diners en muzikale begeleiding. Als u de oprijlaan op rijdt komt u al in de kerststemming, de 7000 kerstlampjes stralen u tegemoet.

Programma:
Woensdag 24 december
Wij ontvangen u in ons uitbundig in kerstsfeer versierde huis en heten u van harte welkom met een kopje koffie en lokale lekkernij. ’s Avonds ontvangen wij u met een sprankelend glas Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn en luxe amuses. Aansluitend vangt uw diner aan in onze sfeervolle Serre en Sociëteitszaal. Onze huispianist brengt u met zijn romantische tonen al helemaal in de kerststemming. De chef-kok heeft voor u een culinair 4-gangen diner samengesteld. Voor de nacht kunt u kiezen uit een comfort hotelkamer of een luxe hotelkamer in de Orangerie, het Koetshuis of het Kaapse Huis.

Donderdag 25 december
In de ochtend presenteren wij een uitgebreid kerstontbijtbuffet. Om ca. 13.00 uur zal een muzikaal kerstconcert voor onze gasten in het sfeervolle kerkje te Hall plaatsvinden. Bij terugkomst serveren wij een traditionele English High Tea in de Lounge en Bar. Om 19.00 uur vangt uw kerstdiner aan . Wij serveren een exquise 6-gangen diner. De muzikale begeleiding van Duo Carrousel zorgt voor stijlvolle dansmuziek. Voor de nacht hebben wij wederom een comfort of een luxe hotelkamer voor u gereserveerd.

Vrijdag 26 december
In de ochtend wekken wij u met een croissant met een kopje koffie of thee op de hotelkamer. Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van een feestelijke brunch.

Tijdens de kerstdiners beschouwen wij het dragen van avondkleding als een compliment.

Kasteel Engelenburg1

3. 4-daags kerstarrangement in een Gelders Kasteel

Vier dagen uitgebreid genieten in een prachtig Kasteel. Als u de oprijlaan op rijdt komt u al in de kerststemming, de 7000 kerstlampjes stralen u tegemoet.
Wij willen u graag laten genieten en nodigen u van harte uit bij ons de mooiste kerst te beleven.

Ons kasteel is gelegen op een landgoed in Brummen, Gelderland, nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen op de prachtige Veluwe. Dit kasteel is een bijzonder hotel welke is aangesloten bij Relais & Chateaux en beschikt o.a. over 41 luxe hotelkamers, een 9-holes golfbaan en een Serre restaurant.

Het kasteel heeft de perfecte locatie om van een sfeervolle kerst te genieten.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.