Menu
Weekendje weg

Vriendinnenweekend – Golden Tulip Ritueel – met heerlijke beautydag

In samenwerking met schoonheidsinstituut Les Visages in Ede bieden wij arrangementen aan. Schoonheidsinstituut Les Visages is het toonaangevende salon op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging. Zij houden zich voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen op schoonheidsgebied waardoor ze u altijd de nieuwste faciliteiten gepaard met perfecte service kunnen bieden. Kortom: uw schoonheid is in goede handen bij Schoonheidsinstituut Les Visages.

Wegdromen op de Veluwe
Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over 118 comfortabel ingerichte kamers, een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, sauna, en zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer. In de bosrijke omgeving hebt u diverse mogelijkheden voor fietsen, wandelen en uitstapjes.

De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers, en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites. Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon. Bij onze receptie kunt u vragen naar een kluisje.

Eten en drinken

In het restaurant worden uitstekende maaltijden, uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten en gevarieerde diners verzorgd. Vanuit het ronde restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het park. Tevens zijn er mogelijkheden voor brunches, buffetten en diners in andere zalen of in combinatie met het restaurant.

Vriendinnenweekend?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.