Menu
Fietsen / Wandelen / Weekendje weg

Voor de echte Fiets- en Wandelliefhebbers – een weekend of midweek in de Eifel

De Eifel is bij uitstek een prachtig gebied om te voet of per fiets te ontdekken. Het glooiende landschap en de vulkanische meren is voor de echte natuurliefhebber niet te missen. Voor een actief weekend of midweekje wandelen of fietsen is dit arrangement een echte aanrader.

Vanuit Burg Kerpen wandelt of fietst u dit prachtige gebied in en u zult het ook zien als u in het kasteel verblijft, want ook daar heeft u adembenemende vergezichten. Voor een romantisch weekendje weg met uw geliefde gaat u genieten in het prachtig gelegen kasteel in de Eifel. Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij deze burcht, gelegen op 500 meter hoogte, aan komt rijden. Zomaar om de romantiek weer even op te poetsen, een huwelijksaanzoek of gewoon omdat u romantisch bent aangelegd.

Het Toscane van Duitsland

De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Vanuit het Eifelkasteel wandelt of fietst u dit prachtige gebied in en u zult het ook zien als u in het kasteel verblijft. Vanuit alle hoeken heeft u adembenemende vergezichten.

Goed slapen is een must voor een actief weekendje weg of midweek eropuit

Burg Kerpen is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren. De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassen en diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten door prachtige poorten en monumentale ruïnes.

Fietsen en wandelen in de Eifel?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.