Menu
Strandvakanties

Vakantie Spanje – Genieten in Playa del Inglés

playa del ingles is een prachtige badplaats gelegen aan de zuidkust van het eiland gran canaria. Jaarlijks trekken er veel mensen op vakantie naar spanje en playa del ingles is daarbij zeer populair. playa del ingles
is zo populair door haar uitgestrekte zandduinen en haar lange strand. Het zand komt uit de Sahara. Langs het strand bevinden zicht vele hotels, restaurants en sfeervolle cafés.

Tips
Ook is er op playa del ingles veel te beleven. Er zijn veel dingen te doen in de stad. Overdag kunt u gezellig naar een terras gaan of lekker winkelen. In de avond verandert de stad helemaal. U kunt dan dansen in een gezellig uitgaanscentrum. Maar ook is er veel keuze aan nachtclubs en grote discotheken. U zult zich geen moment vervelen op uw vakantie in playa del ingles. En u kunt genieten van alles wat het mooie spanje u biedt.

Het is zeker de moeite waard om eens te kijken op de site. Hier vindt u o.a.beoordelingen en ervaringen van mensen die al op vakantie in playa del ingles zijn geweest. Zeker een aanrader dus!