Menu
Hobby

Eigen straatje schoon…

Afgelopen winter is Nederland min of meer overvallen door langdurige sneeuwbuien. De sneeuwval ging door tot in maart. Veel weerdeskundigen verwachten dat er ook de komende winter veel sneeuw zal vallen. Om het gevaar van gladheid tegen te gaan, is het raadzaam om er voor te zorgen dat eigen stoep of pad sneeuwvrij is. Gardena heeft diverse handige hulpmiddelen die haast onmisbaar zijn tijdens een witte winter. Zelfs het straatje van de buren is in een handomdraai schoon…

Sneeuwschuiver
De sneeuwschuiver van Gardena vormt onderdeel van het zogenaamde combisysteem. Aan een combisysteem-steel kun je eenvoudig diverse (tuin)gereedschappen monteren al naar gelang de klus. De sneeuwschuiver (40 of 50 centimeter breed) is licht, stabiel en glijdt makkelijk over de grond. Er zijn twee versies van de sneeuwschuiver: één met aluminiumstrip voor egale ondergronden en één met een kunststofstrip die zeer geschikt is voor oneffen ondergronden en natuurstenen paden. Hoe dan ook… de sneeuw ligt in een mum van tijd aan de kant.

IJsschraper
Aangevroren neerslag of vastgelopen sneeuw is met een sneeuwschuiver lastig te verwijderen. Beter is het om dan een zogenaamde ijsschraper te gebruiken. Met de slimme combisysteem-steel van Gardena maak je van de sneeuwschuiver in een handomdraai een ijsschraper. Het extra sterke blad van verenstaal zorgt ervoor dat stoep of pad snel weer ijsvrij is!

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl