Menu
Kleinkinderen

Zo stimuleert u uw kleinkinderen de namen van familieleden te onthouden

wie ben ik

Niet voor ieder kind is het even makkelijk om namen te onthouden. Natuurlijk ook niet zo gek, er zijn zoveel mensen met zoveel verschillende namen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke manieren hoe u samen met u kleinkind kan oefenen om namen te onthouden!

Tijdens mijn zoektocht kwam ik een spel tegen die ik zelf toch zo ontzettend leuk vind, dat ik hem graag met jullie wil delen. Kent u het spel ‘Wie ben ik’ nog? Het spel waarbij u plaatjes voor u hebt met daarop allerlei verschillende poppetjes. U mag de ander dan om en om vragen stellen om er zo achter te komen wie de ander heeft.

U zou deze poppetjes op de kaartjes natuurlijk kunnen vervangen door foto’s van familie, buren, vrienden en andere bekenden. Op deze manier kunnen uw kleinkinderen spelenderwijs iedereen leren kennen!

Fotocredits: Janynke via Welke.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply