Rubriek

Winnen

Rubriek

Bij aankoop van een Gigaset product ontvangt u een code waarmee u een e-bike of het aankoopbedrag van het betreffende product kunt winnen! De actie loopt van 1 oktober 2020 tot en met zondag 31 januari 2021. Koop één van de Gigaset producten en meld u aan op www.gigasetpromo.com. U maakt dan dagelijks kans op 1 van deze prijzen.

Gigaset vaste telefoon – In verschillende ruimtes thuis goed bereikbaar zijn

Heeft u een verouderde huistelefoon die niet meer zo goed werkt, vervang dan nu deze telefoon met een Gigaset huistelefoon. Zo bent u thuis of op uw thuiskantoor weer helemaal goed en altijd bereikbaar. U heeft de keuze uit een huistelefoon met een analoge aansluiting of een losse handset die u aan kunt sluiten aan het huidige basisstation. U kunt kiezen uit single set, duo, trio of zelfs Quattro sets zodat u in elke ruimte een telefoon heeft. Een voorbeeld is de A4 Quattro set bij BCC.

Gigaset Smartphone – Helder beeldbellen met de kleinkinderen

Is uw huidige smartphone steeds trager geworden of is de batterij continu leeg? Vervang deze dan voor een kwalitatief en betaalbare smartphone van Gigaset. Juist in deze tijd is een goede smartphone van groot belang. U wilt natuurlijk met helder beeld kunnen bellen omdat fysiek bezoek nog steeds lastig is. Gigaset produceert zijn smartphones in Duitsland. Kies bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Gigaset GS290 smartphone.

Gigaset Smart Home – Voel je veilig thuis

Of het nu gaat om een groot huis of een klein stadsappartement. Elke woonsituatie heeft veiligheid op maat nodig. Daarvoor heeft Gigaset een aantal Smart Home sensoren en camera’s ontwikkeld. Met de Gigaset Smart Home sensoren zorgt u voor een veilig en slim huis. Meer informatie over Gigaset Smart Home kunt u vinden in het Tech magazine van Bol.com.

In samenwerking met Dutch FilmWorks geeft Senioren.nl 3X2 kaarten weg voor de nieuwe film: Dr Knock. Like onze Facebookpagina en laat een bericht achter waarom u wilt winnen en win 2 tickets voor deze nieuwe film!

Het verhaal van Dr. Knock
Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten. Door op het schip goed naar mensen te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. Hij wint het vertrouwen van zijn ‘patiënten’ en dankzij de voldoening en warmte die hij van hen terugkrijgt besluit hij geneeskunde te gaan studeren. Enkele jaren later keert Knock met zijn diploma op zak terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein dorpje grenzend aan de Zwitserse Alpen aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij het vertrouwen, tot zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor komen en hem dreigen te ontmaskeren.

Trailer:

Winactie: Maak nu kans op 2 Tickets voor de film Dr. Knock.
Wat moet u hiervoor doen?

 • Like de Senioren.nl Facebook pagina
 • Laat in een reactie op ons Facebook bericht weten waarom u deze kaarten wilt winnen.
 • De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 5 januari 2018!

De winnaars zijn bekend! U heeft een privé bericht van mij ontvangen voor verdere afwikkeling. De winnaars zijn:

 • Addy Duhen
 • Xaviera Jamie
 • Ilse Mammoet

Met vriendelijke groet,
Senioren.nl

Linda Brugman

Natuurlijk is iedereen ervan overtuigd dat zijn of haar oma de leukste is, maar er kan er maar één de állerleukste zijn. Daarom start Gerard Ekdom een zoektocht naar de meest fantastische oma van Nederland en bekroont hij de winnares met de prestigieuze Granny Award. De leukste, liefste, beste en actiefste oma’s kunnen vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend. De Granny Award wordt uitgereikt op woensdag 19 april in het BNNVARA-programma Ekdom in de Ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Gerard Ekdom: “Oma’s staan met vlag en rimpel vooraan in onze samenleving! Mijn oma was als een tweede moeder voor me. Niemand kon zo’n dikke pakkerd geven als zij. Oma’s zijn lief en mogen nooit vergeten worden. Vandaar dat we ‘The Granny Award’ in het leven roepen! Meld jouw oma aan!”

Uit alle inzendingen worden de vijf leukste oma’s gekozen. De vijf genomineerden worden in de week van 10 tot en met 14 april één voor één verrast met een feestelijk bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof. Na de bekendmaking van alle genomineerde oma’s, openen de stembussen op de website van Ekdom in de Ochtend. Stemmen op de leukste oma van Nederland kan tot en met dinsdag 18 april.

Maak nog 1 dag kans op een volledig verzorgde vakantie voor 2 personen naar Edmonton!

Over Edmonton
Edmonton is de hoofdstad van de provincie Alberta (Canada) en gelegen in een prachtige riviervallei die wel 22 keer zo groot is als het Central Park van New York. De stad is gemoedelijk en kent een centrum met veel gezellige winkels, bars en restaurants.

Highlights van Edmonton
De trots van Edmonton is de West Edmonton Mall: het grootste winkel- en entertainment centrum ter wereld. Hier vindt u meer dan 800 (!) winkels. Genoeg gewinkeld? Trotseer dan de golven in het waterpark, schaats een rondje op de ijsbaan of beproef uw geluk in het casino. Er is van alles te doen!

Edmonton staat tevens bekend als ‘the gateway to Alberta’. Zo ligt het wonderschone Jasper National Park op slechts drie uur rijden en is Edmonton ook de stad die het dichtstbij Elk Island National Park ligt. Een ideaal startpunt dus voor uw rondreis door West-Canada.

Win een volledig verzorgde vakantie, inclusief:

 • Vliegtickets Amsterdam – Edmonton (economy class)
 • Vier overnachtingen in Edmonton
 • Segway Tour
 • Choice passes West Edmonton Mall
 • Tickets naar keuze voor een evenement (sport, concert, festival etc.).
 • Toegangskaarten voor Elk Island National Park
 • $20 Starbucks Gift Card
 • $200 VISA Gift Card voor maaltijden

Hoe maakt u kans?
Ga naar http://www.wineenvakantienaaredmonton.nl, kies uw favoriete beleving en geef aan waarom nu juist ú deze fantastische prijs moet winnen!

De actie loopt tot en met 22 februari dus wees er snel bij!

(of krijg hem cadeau bij aankoop van een GROHE Sensia Arena douchewc)

De magie van een nieuw jaar brengt ook vernieuwde energie met zich mee om te kijken of er dingen zijn die anders of beter kunnen.
Goede voornemens zijn prachtig, maar hoe zorg je ervoor dat zo’n goed voornemen ook ècht een goede gewoonte wordt?

Het onderlichaam reinigen met water is zo’n gewoonte dat we bij Frissebips graag ondersteunen. Steeds meer mensen raken namelijk overtuigd van deze nieuwe vorm van welzijn op het toilet. Maar er zijn ook nog mensen die nog niet de voordelen van het reinigen met water kennen of geprobeerd hebben.

Voor die mensen geven we 5 x een Frissebips reisbidets t.w.v. € 24.95,-per stuk weg zodat men eens kan ervaren hoe fijn het is het onderlichaam te reinigen met water.

Meedoen is simpel.
Wil je kans maken op één van de 5 reisbidets? Laat dan in een reactie op Facebook weten waarom je dit goede voornemen ook graag zou willen. Uit alle reacties zullen we op 31 januari 5 winnaars kiezen die zichzelf kunnen gaan reinigen met water.

Mocht je al een stap verder zijn en een elektrische douche wc overwegen, dan is de GROHE Sensia Arena een goede keus. Je krijgt bij aankoop van een Sensia Arena douche wc ook een reisbidet gratis. Zo kun je hygiënisch en comfortabel het nieuwe jaar in! Tijdelijk met € 100,- cashback.

Wij zijn benieuwd naar uw visie op de politiek. Welke politieke partij heeft momenteel uw voorkeur en waar zou u het geld aan uit geven als u het voor het zeggen had? Bent u 50-plus en heeft u een paar minuten tijd om een korte vragenlijst in te vullen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Klik hier om het onderzoek over politiek in te vullen

Als u de enquête volledig invult maakt u kans op 1 van de 5 Enjoy.nl cadeaubonnen van €50,-, deze kunt u gebruiken voor een leuk dagje uit of weekendje weg.

Vijftigplusonderzoek.nl panel
Wilt u net als 6772 plussers één van onze panelleden worden? Meld u dan gratis aan voor het Vijftigplusonderzoek.nl panel.
Bij ieder onderzoek die u invult maakt u opnieuw kans op mooie prijzen.

Kinderboekenuitgeverij De Vier Windstreken heeft groot nieuws: de Pixi-boekjes komen terug!

Kent u ze misschien nog van vroeger? Het zijn prentenboeken van 10 x 10 cm, met een buigbare kaft. Tussen 1971 en 1996 lagen ze in Nederland in de winkels en waren ze razend populair. Er verschenen in die periode maar liefst 318 Pixi-boekjes.

Ze starten nu met drie series van acht boekjes, waaronder nostalgische dierenverhalen met lekker ouderwetse illustraties. Deze boekjes verschenen in 1971 als een van de eerste boekjes (twee ervan zijn onder deze mail te zien).

Boekhandels zijn alvast enthousiast en in veel winkels staat al een groot Pixi-figuur, waarin een heleboel boekjes passen. Omdat de Pixi’s maar € 0,99 kosten, zijn ze ideale cadeautjes, traktaties en een verantwoorde impulsaankoop. En er komen steeds meer Pixi’s bij, dus er kan heerlijk verzameld gaan worden. Wij, van Senioren.nl, zijn er dan ook van overtuigd dat de Pixi’s weer een succes gaan worden.

Winactie: Maak nu kans op één van de drie series (8 boekjes)
Wat moet u hiervoor doen?

De winnaars zijn bekend:
Margreet Makkinga – Klassieke serie
Addy Kuijpers – Eigentijdse verhalen
Bep Heutink-Groothedde – Sprookjes

Op zoek naar een leuk boek voor uw kleinkinderen? Opa en oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroeken is de Kinderboekenweekspecial van dit jaar!

Over het boek: Jetje en Joep logeren bij opa en oma Oelewapper in het bejaardentehuis. Het is best gezellig, maar wat is er toch aan de hand? Er verdwijnen steeds allemaal onderbroeken… Jetje en Joep bedenken een list om de onderbroekendief op heterdaad te betrappen. Tot grote verrassing van iedereen! Niemand van het hele bejaardentehuis had ooit kunnen bedenken dat dit de dief zou zijn.

Schrijvers Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. Ivan en ilia zijn een illustratoren duo dat kinderboekenland aan het veroveren is.

Lijkt het u een leuk boek? Mooi! Want wij mogen op Senioren.nl 5 prentenboeken weggeven.

Hoe maakt u kans?

De winnaar wordt vrijdag 14 oktober bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Kijk voor nog meer leuke kinderboeken op www.mariannebusser-ronschroder.info

Het boek Kien, geschreven door Marianne Gilde, is een echt doe-boek. Het is geschikt voor mensen met geheugenproblemen zoals vasculaire dementie of Alzheimer. Het boek biedt onder andere geheugenspelletjes (denk hierbij aan raadsels, puzzels en quizjes) en een cd met Nederlandstalige jaren ’50 en ’60 muziek. Kien zorgt ervoor dat partners, mantelzorgers, familie en vrienden van mensen die lijden aan geheugenverlies samen even kunnen genieten. Daarnaast kan het boek ook gebruikt worden door activiteiten-begeleiders in verzorgingshuizen en de dagopvang.

De winnaar van het boek ‘Kien!’ is:

 • Mariet de Jong – Kuipers

Van harte gefeliciteerd met uw prijs! Zou u mij (voor 5 oktober 2016) uw adresgegevens willen sturen via een persoonlijk bericht op onze Facebookpagina? Dan sturen wij de prijs zo snel mogelijk naar u toe!

Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten want binnenkort gaan wij weer leuke prijzen weggeven!