Menu
Groepsuitjes

Wie is de Mol? op de Veluwe

Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Wie is de mol?

Vijf dagen voor het evenement valt er bij alle deelnemers een envelop op de deurmat. De spanning is vanaf dat moment om te snijden want de mollen zijn bekend. De deelnemers worden opgedeeld in teams van zes tot negen spelers. De teams spelen het spel tegen elkaar, maar in ieder team verschuilt zich een mol. Welk team speelt goed samen en ontsluiert de mol voordat hij de opdrachten kan saboteren? Teams, een mol….maar niemand weet wie het is…. Welk team beschikt aan het einde van het spel over het meeste geld, ontmaskerd de mol en wordt de winnaar van de gouden mollenklem?

Golden Tulip Arnhem – Doorwerth

Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Bedrijfsuitje op de Veluwe?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply