Menu
Vrije Tijd

Whisky Festival Noord Nederland

Voor de 9e de keer organiseren de vrijwilligers van het Whisky Festival Noord Nederland weer hun festival in de Der Aa-kerk in het hartje van Groningen.

Het 9e festival wordt de opmaat naar het 2e lustrum in 2015. Sinds de zomervakantie wordt weer op volle kracht gewerkt aan de editie 2014. Ook het komende festival beloofd weer bijzonder te worden met meer aandacht voor het proces van whisky maken en het (leren) proeven van whisky. Ook de vorig jaar geïntroduceerde VIP arrangementen zullen na het grote succes van afgelopen jaar verder vorm krijgen.

2014: een vernieuwde aanpak voor startende whisky drinkers
Behalve dat het whisky festival de mogelijkheid geeft aan kenners om whisky’s te proeven die zeer bijzonder zijn, hebben we de afgelopen jaren de aanloop van nieuw publiek ook zien toenemen. De Starter Classes (hoe wordt whisky gemaakt en wat zijn de grote verschillen in smaken) zijn elk jaar volgeboekt. We willen in 2014 dan ook nog meer aandacht geven aan de ontdekkende whisky drinker. Met extra starterclasses over het proces, de verschillende gebieden en landen etc.

Van 28 t/m 30 maart is het Whisky Festival er weer in Groningen!

Wilt u meer weten over het Whisky Festival in Noord Nederland?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.