Menu
Dagje uit

Walrus geeft opa en oma gratis entree

Het Dolfinarium opent haar deuren op 19 februari op verrassende wijze. Onder leiding van een zwangere walrus moeder worden er op de openingsdag van het park de leukste opa’s en oma’s gekozen.

Samen met hun kleinkinderen mogen alle oma’s en opa’s om stipt 10.00 uur gratis het park in.

2011 is voor het Dolfinarium het jaar van de babyboom. Daarom organiseert het park verkiezingen van de leukste opa en oma. De opa’s en oma’s worden door het Dolfinarium op grappige wijze aan het werk gezet. Zo komen zij alleen met geknutselde hoedjes gratis naar binnen en worden zij ondervraagd over de dieren. De leukste opa en oma ben je tenslotte niet zomaar…

De te verwachten baby’s werden op natuurlijke wijze verwekt. Met DNA onderzoek wordt op later tijdstip de vader bekend. De dolfijnenmoeders verblijven oa in de Odiezee, één van de twee dolfijnenlocaties op het Dolfinarium. De Odiezee is een verblijf dat bestaat uit 13 miljoen liter echt zeewater. Een deel van de Odiezee is nu omgetoverd tot kraamkamer voor de nieuwe dolfijnenmoeders. De dieren zijn voor een meterslange glaswand te bewonderen.

Voor meer informatie over de “leukste opa en oma verkiezingen” kijk op www.dolfinarium.nl/opening 2011

 

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply