Menu
Weekendje weg

Vriendinnenweekend – Thailand Wellness aanbieding in Gelderland

Een heerlijk vriendinnenweekend met een dag wellness op z’n Thais. Dat is puur genieten met een gezichtsbehandeling, voetmassage en een verrassende Thaise rugritueel. Gezellig met vriendinnen op stap en een dagje wellness boekt u op de Veluwe in dit schitterende 4-sterren hotel.

Vriendinnenweekend – Thailand Wellness Arrangement
In samenwerking met schoonheidsinstituut Les Visages in Ede bieden wijdit heerlijke Thailand Wellness arrangementaan. Een toonaangevende salon op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging. Zij houden zich voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen op schoonheidsgebied waardoor ze u altijd de nieuwste faciliteiten gepaard met uitstekende service kunnen bieden. Kortom: uw schoonheid is hier in goede handen.

Het hotel

Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over 118 comfortabel ingerichte kamers, een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, vernieuwde fitness, sauna en zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer. In de bosrijke omgeving hebt u diverse mogelijkheden voor fietsen, wandelen en uitstapjes.

Kijk hier voor meer informatie over dit vriendinnenweekend op de Veluwe!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply