Menu
Financieel

Uw geld veilig voor uw nageslacht

Wanneer u op leeftijd gekomen bent en u heeft door de jaren heen een flink vermogen opgebouwd, dan is het verstandig om na te gaan wat u precies met uw vermogen gaat doen. Beschikt u over meer dan € 100.000,00 aan eigen vermogen, dan doet u er goed aan om de mogelijkheden te bekijken en dit te bespreken met een adviseur.

Wat gaat u met uw geld doen?

Private Banking kan een prima manier zijn om op een verantwoorde wijze met uw vermogen om te gaan. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vermogen te beleggen in duurzame projecten. Maar misschien wilt u juist ook wel geld reserveren voor uw nabestaanden. Bijvoorbeeld een erfenis die vrijkomt wanneer u komt te overlijden.

U kunt gerust eens om tafel gaan zitten met een adviseur van Staalbankiers, deze kan je meer vertellen over de mogelijkheden. Dit is een bank die al tientallen jaren lang zorgvuldig belegt met het vermogen van particulieren, bedrijven, topsporters en verenigingen. Typerend voor deze manier van bankieren, is de benadering van u als klant. Uw persoonlijke situatie wordt altijd als uitgangspunt genomen. Daardoor heeft u de garantie dat er altijd verantwoord met uw geld wordt omgegaan.

Hoe werkt een Private Bank?

Samen met u worden uw wensen besproken, waarna er een beleggingsprofiel wordt opgesteld. Door uw vermogen te beleggen in waardevolle projecten, kunt u een extra hoog rendement behalen. Daarmee kunt u een prima nalatenschap achterlaten voor uw kinderen en kleinkinderen. Het is daarom zeker de moeite waard om eens met de bank rond de tafel te gaan zitten.

Wanneer u uw nageslacht een mooi vermogen na wilt laten, kiest u dan voor een Private Bank. Dan heeft u de garantie dat u iets moois nalaat waar uw nageslacht ook zeker iets aan heeft. Een persoonlijke benadering van de bank geeft daarnaast vertrouwen voor de toekomst!

No Comments

    Leave a Reply