Rubriek

Tv & Film

Rubriek

Nu de bioscopen weer open mogen is het natuurlijk ook weer tijd voor een nieuwe film. Zo kunt u binnenkort naar de spannende film ‘Let him go’. Bekijk de trailer en wie weet zit u de volgende keer naar deze film te kijken in de bioscoop.

Wanneer de zoon van een sheriff en zijn vrouw komt te overlijden besluiten ze om hun ranch in Montana te verlaten om hun kleinzoon op te zoeken. Hun dochter heeft een nieuwe man, echter blijkt hij niet zo lief te zijn als in eerste instantie gedacht. Wanneer hun kleinzoon in handen komt van de gevaarlijke familie van de nieuwe man besluiten ze hem daar weg te halen. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot.

We kunnen helaas niet meer naar de bioscoop maar dit betekend niet dat we geen mooie of spannende films kunnen kijken. U kunt ook vanaf uw bank een goed film kijken op Netflix. Er staan zo veel verschillende films op Netflix dat een film uitzoeken vaak nog het lastigst is. Ik heb een goede film voor u gevonden die u kunt kijken vanaf uw luie stoel.

Probeer de film ‘My Sister’s Keeper’.

Het gaat om een familie met 3 kinderen, de oudste zoon en twee dochters. De oudste dochter heeft leukemie en is daardoor zeer afhankelijk van haar zusje. Haar zusje Anne is namelijk een donorbaby, puur geboren om later lichaamsdelen af te staan. Wanneer Anne dit door heeft wilt ze zelf beslissingen kunnen maken over haar lichaam en komt ze in opstand. Er gebeurd veel in de familie en het blijft elk moment spannend. Volg het hele verhaal en kijk de hele film.

We mogen nog wel naar de bioscoop uiteraard met minder personen maar u kunt nog steeds genieten van een goede film.

Na het onverwachte overlijden van haar zus neemt de succesvolle zangeres Sonne haar nichtje in huis. Er zijn echter geheimen die lange bewaard zijn gebleven dit keer naar buiten komen. De biologische vader van haar nichtje eist de voogdij op en ze moeten er alles aan doen om dit te voorkomen.

Bent u dit jaar nog op vakantie geweest, dan heeft u nog gelukt gehad. Velen hebben dit jaar geen vakantie kunnen vieren maar met deze film waant u zicht toch een beetje op vakantie.

Het gaat over vader en zoon, Jack en Robert die samen afreizen naar Toscane. Toen hun moeder/echtgenote kwam te overlijden hebben ze een villa geërfd. Ze besluiten om de verwaarloosde villa op te knappen om dit te kunnen verkopen. Ze proberen herinneringen van vroeger terug te halen en zoon Robert ontmoet de Italiaanse kokkin Nathalie die hem hiermee helpt.

Deze film kunt u nu in de bioscoop komen zien.

Een echte casanova heeft een bestseller geschreven en komt dit keer ook met een workshop. Een journalisten bureau wilt deze casanova wel ontmaskeren en stuurt de verlegen journalist Bas. Ze geven hem de ware transformatie waarbij hij ook nog eens verliefd wordt. Kan hij de casanova ontmaskeren of wordt hij er dit keer ook een casanova?

Deze film is vanaf 8 oktober te zien in de bioscoop.

Het is weer tijd voor een nieuwe film!

Sarah staat op het punt om haar droom uit te laten komen en een bakkerij te openen. Wanneer ze verongelukt wilt haar dochter, moeder en beste vriendin de bakkerij overnemen om zo alsnog haar droom uit te laten komen. Zoals bij de meeste films is dit niet zonder slag of stoot maar zie hoe ze er door heen komen. De zoektocht naar een bakker die ze uit de brandt wilt helpen is ook niet even makkelijk.

Ga wel op volle maag naar de film want hierna zult u waarschijnlijk zin hebben in zoete dingen.

Bent u weer uit gekeken op de serie of heeft u alles al gezien? Het is tijd om weer aan een nieuwe serie te beginnen en ik heb een aantal tips voor u. Er zijn weer wat nieuwe series die u misschien nog niet voorbij heeft zien komen dus begin eens met iets nieuws.

When they see us

Dit is een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De meeste hebben er wel iets van gehoor maar nu kunt u het hele verhaal volgen en het heeft maar liefst 4 seizoenen dus u heeft extra kijk plezier. Het gaat om 5 tieners die veroordeeld zijn voor een verkrachting die ze niet gepleegd hebben. Het wordt vaak ook de Central Park Five genoemd. Ze hebben 25 jaar gezeten en zijn in 2002 eindelijk vrij gelaten. De 5 mannen starten een rechtszaak tegen de stad New York dus zie met eigen ogen hoe dit afloopt.

The last Dance

Wanneer u van basketbal houdt is dit de beste keuze. Een serie die gaat over basketballegende Michael Jordan. Je ziet hoe hij de eerst kampioenschap bereikt en beleeft en hoe hij daarna elke keer opnieuw wilt winnen. Er worden niet eerder vertooende beelden gebruikt en je krijgt een kijkje in zijn leven. Zijn leven is niet in een film te vangen daarom een speciale serie voor de basketbal icoon.

The Missing

Wanneer u vaak kijkt naar NCIS of CSI is dit de perfecte serie. Elk seizoen hebben ze een andere vermissingszaak waar ze mee bezig zijn. Het eerst seizoen draait om de vermissing va neen vierjarige jongen in Frankrijk. Na 8 jaar is het kindje nog niet terug gevonden maar ze proberen jaren later deze cold case nog op te lossen. Volg deze zoektocht maar ook de andere vermissingszaken in de verschillende seizoenen.

Het is dus tijd voor een nieuwe favoriete serie om te bingwatchen.

Het is weer tijd voor een nieuwe film!

In deze film krijgt u het waargebeurde verhaal van Koning George VI te zijn. Hij kon niet spreken zonder te stotteren en wanneer het tijd is voor hem om gekroond te worden als koning hoort daar ook een speech bij. Zijn vrouwe neemt contact op met Gearge die hem van zijn stotter probleem af probeert te helpen op een wel heel bijzondere manier. Durft hij het aan om na al die tijd stotteren voor het publiek zijn speech te houden?

Midden in de tweede wereld oorlog besluit de jonge schrijfster zicht op te sluiten op haar werkkamer op de kliffen van Dover. Ze wilt wetenschappelijk bewijs vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken door de jonge Frank die vanuit Londen is gevlucht. Ze gaat voor de jongen zorgen maar er komen door zijn nieuwsgierigheid geheimen en emoties naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken.

U kunt het hele verhaal vanaf vandaag in de bioscoop zien.

Had u uw kinderen nog beloofd om iets leuks te doen of om naar de film te gaan? Deze film is niet alleen leuk voor de kinderen maar waarschijnlijk kijkt u er zelf ook graag naar.

De Twaalfjarige Ben moet verhuizen uit zijn dorp om plaatst te maken voor een kolenmijn. Hij komt terecht op een nieuwe school en nieuwe voetbalclub waar hij zijn draai niet kan vinden. Hij is echter niet de enige niet op school en bij voetbal. De nieuwe Syrische vluchteling steelt de show maar lukt het Ben ook nog om nieuwe vrienden te maken? Ze hebben meer gemeen als dat ze denken.

Ga samen met uw kinderen naar de Bioscoop en kijk de nieuwe film ‘Te ver weg’.