Menu
Vrije Tijd

Tips voor het EK

U wilt natuurlijk ook geen enkele wedstrijd van het EK missen! De oranje t-shirts liggen al klaar, maar waar moet u nog meer aan denken als u het EK gaat kijken? Een aantal handige tips op een rij.

Wedstrijdschema
Zorg dat u een wedstrijdschema bij de hand hebt, zodat u weet wanneer welke wedstrijd komt. Er zijn winkels die wedstrijdschema’s op een poster uitgeven of tijdschriften waarin een schema staat, maar u kunt deze vaak ook downloaden en printen van het internet. Als u het niet kunt vinden, vraag dan hulp aan familie, vrienden of een kennis.

Een poule invullen
Het meedoen aan een poule voor het EK zorgt voor extra spanning tijdens de wedstrijden, ook voor de wedstrijden waar Nederland niet aan meedoet. Als u aan een EK poule meedoet, moet u voor alle wedstrijden gokken welke eindstand het wordt. Er zijn tegenwoordig heel veel poules waar u aan mee kunt doen op het internet, sommige gratis en sommige betaald. De prijzen die u kunt winnen met de poule verschillen per aanbieder.

De tv instellen
De uitzendrechten voor het EK liggen bij de NOS, dus alle wedstrijden worden op Nederland 1, 2 of 3 uitgezonden. Dit zijn publieke zenders, dus deze staan sowieso standaard op uw tv.

Oranje kleding en gadgets
Het is natuurlijk leuk om helemaal in de oranjestemming te zijn wanneer u de wedstrijden van Nederland gaat kijken. U komt er natuurlijk niet onderuit op tv en in de krant, er zijn diverse winkels waar u EK 2012 kleding kunt kopen of waar u gratis kleding of gadgets krijgt wanneer u iets koopt. Het is natuurlijk ook leuk om uw huis aan te kleden met oranje versieringen, zodat u nog meer in de stemming komt!

Met bovenstaande tips bent u in ieder geval goed voorbereid voor het kijken van de EK wedstrijden!