Menu
Mode en Beauty / Weetjes

Tips om uw ring af te krijgen

Heeft u een mooie ring terug gevonden maar krijgt u deze na het om doen niet meer af? Het kan ook zijn dat u in de winkel heeft gestaan een ring past en deze vervolgens niet meer af krijgt. Het kan erg vervelend zijn, u krijgt het er warm van en het is vervelend als u deze ring niet af kunt krijgen. Met deze tips zal het makkelijker worden om de ring af te krijgen.

Arm omhoog

Midden in de winkel zal dit er wat ongebruikelijk uitzien maar het helpt om uw arm even omhoog te houden. Als u dit een paar minuten volhoudt zal de zwelling minder worden en zal de ring makkelijker afgaan. zorg wel dat u uw arm hoog genoeg houdt, alleen uw hand omhoog zal niet voldoende helpen.

Koud water

In de zomer zult u ook merken dat de ringen strakker zitten als in de winter. Door de warmte of als u het zelf warm heeft kunnen uw vingers wat dikker zijn als wanneer het koud is. Uw hand even in koud water houden zou dan ook kunnen helpen om de ring af te krijgen. Heeft u het niet warm of zelfs koude vingers dan hoeft u dit niet te proberen, dit zal niet helpen.

Gebruik zeep of zalf

Door een smeermiddel te gebruiken zal de ring er ook makkelijker af kunnen gaan. Door bijvoorbeeld zeep te gebruiken met koud water of door vaseline aan uw vinger en ring te smeren zal de ring er makkelijker af glijden.

Gebruik een touwtje

U moet even weten hoe u dit trucje toe moet passen maar het kan erg goed werken. U moet hiervoor wel een touwtje onder de ring zien te krijgen maar dit zal na wat prutsen vaak wel lukken. Wanneer u het touwtje strak rondom uw vinger wikkelt naar boven zal de ring er beter over heen passen. Als u dan aan het uiteinde trekt die onder uw ring gestoken is zult u het touwtje afwikkelen en de ring mee naar boven glijden.

Doe gerust een ring om wanneer u weet dat ze met deze trucjes er weer af kunnen.