Menu
Kerst

TIP van de Redactie: Vier de Kerst in Sauerland

De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ’t Sauerland! Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid. Dit alles vindt u bij dit gastvrije en ook nog eens Nederlands sprekende familiehotel.

Leuke activiteiten
Tijdens de kerst kunt u deelnemen aan leuke en gezellige activiteiten voor het hele gezin (deelname is vrijwillig)

  • 23 december: Welkomstdrankje en 3- gangen keuzemenu
  • 24 december: Happy Hour & 5-gangen Kerstavonddiner
  • 25 december: Winterwandeling, aperitief & 5-gangen kerstdiner
  • 26 december: Koffie met gebak in de “Kuckucksbar”
  • 27 december: Vertrek na het ontbijt
    ** Tijdens de diners van 24, 25 december zien wij u graag in gepaste kleding.

Het hotel
Het Nederlandstalige hotel biedt in totaal 49 modern ingerichte 2-, 3- en 4-persoonskamers, voorzien van douche, WC, föhn, KTV, telefoon, wifi, safe en balkon. Waarvan 28 comfortkamers, die direct te bereiken zijn met de lift en voorzien zijn van comfortabele fauteuils.

In het restaurant kunt u elke dag heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet, voor een frisse start van de dag. ’s Avonds bereiden onze enthousiaste koks voor u een voortreffelijk 4-gangen keuzediner, waarbij met eventuele wensen rekening wordt gehouden. Een glas wijn en een ronde langs het saladebuffet maken een heerlijke maaltijd helemaal compleet. Onze vriendelijke restaurantmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren voor een bijpassende wijn, vragen of gewoon een gezellig praatje. Ook onze jonge gasten worden getrakteerd op een verrassend kindermenu naar keuze, tijdens de pauzes kunnen zij gezellig in de speelhoek spelen.

Hartelijk welkom en genieten in Sauerland
Gastvrij familiehotel in Hesborn, onovertrefbaar in het hart van Sauerland.

Al sinds 1986 de plek waar u ongestoord kunt genieten van de rust in een schitterende heuvelachtige omgeving met veel natuurschoon en echte gezelligheid. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt en wordt ontvangen met een warme glimlach.

De unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, wandelen in de nog gezonde, uitgestrekte bossen, het bezoeken van stuwmeren, pittoreske dorpjes en oude stadjes met hun karakteristieke kastelen, verschillende sportieve activiteiten in en rondom ons hotel. Dit alles biedt iedere gast vele mogelijkheden voor een ideale ontspannen vakantie naar wens. Een ervaring die u zich niet mag laten ontgaan!

Geniet ook van de Kerst in Sauerland met dit heerlijke 4-daagse Kerstarrangement!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.