Menu
Vrije Tijd

Tip van de Redactie! Sla je Slagdag in Brabant

Een geweldige dag voor jong en oud! Geniet met de hele familie, je collega’s of gezin van deze sportieve dag bij Toon Vertier in Best! Boerengolfen of Adventure Golf en een fotozoektocht op de meermans-fiets.

Fotozoektocht op de meermansfiets
Eenieder helemaal gereed voor de eerste activiteit. U gaat met de Vertierfiets de weg op. Midden in de Brabantse bossen vindt er een fotozoektocht plaats terwijl u met uw team een bijzondere tocht door het Meijerijse populierenland rijdt. Tijdens de pauze in de tocht staat er een drankje voor u klaar in de vorm van een kopje koffie of een pilsje. Het team wat in deze tocht de meeste goede antwoorden weet te vinden is het winnende team van het 1e onderdeel en wordt later op de dag gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn.

Boerengolf – Adventure Golf
U staat met uw gezelschap midden in de natuur. Hier maakt u kennis met alle hobbels en obstakels die zowel adventure golf als boerengolf met zich meebrengen.U slaat met een originele golfstick ofwel een die aan het uiteinde is voorzien van een authentieke klomp. U probeert in zo min mogelijk aantal slagen de bal in de hole te krijgen. Het team dat dit voor elkaar krijgt wordt waarschijnlijk geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap golf spelen. Beide spelen zijn geschikt voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wilt u meer weten over Sla je Slagdag met dit dagje uit in Brabants Best?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.