Menu
Gezondheid

Test: hoe gezond ben jij?

Hoe gezond leef jij? Je weet best dat je gezond moet eten en in conditie moet blijven. Maar doe je het ook? Laat je testen op zaterdag 15 maart tijdens de open dag van Máxima Medisch Centrum (MMC). Op beide locaties is MMC van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor publiek. Iedereen is welkom.

Uit Japans onderzoek blijkt dat vegetarisch eten de bloeddruk verlaagt. Maar waarom is een hoge bloeddruk ongezond en wat kun je nog meer doen om een hoge bloeddruk te voorkomen? Met het thema ‘Hoe blijf ik gezond?’ besteedt MMC tijdens de open dag van Zorg en Welzijn aandacht aan dit ‘hot item’.

Benieuwd hoe hoog jouw cholesterol is of hoe de vaten in je benen eruit zien? Test het in MMC. Doe ook de handenscan, een smaaktest, een (hoofd)huidtest of loop de ‘Hoe blijf ik gezond-speurtocht’. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis: in een echte operatiekamer, het laboratorium of de röntgenafdeling.

Op locatie Eindhoven is naast MMC ook Vitalis Peppelrode open voor bezoekers. De ambulancedienst en brandweer zijn op beide locaties van de partij. Op locatie Veldhoven kun je zelfs een spectaculaire traumademonstratie bekijken. Kortom, het belooft een leuke doe-dag te worden voor jong én oud.

De open dag is op zaterdag 15 maart, zowel op locatie Eindhoven als Veldhoven van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u het volledige programma bekijken, dan kunt u hier klikken en dan opent een pdf document met het volledige programma.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply