Menu
Vrije Tijd

Online uw tuin inrichten

Online uw voor- of achtertuin inrichten
Wanneer we eindelijk niet meer hoeven te werken kunnen we ons vaak pas ten volle aan onze hobby’s wijden. Tuinieren kan daar een van zijn. Willen we een echt mooie leeftuin aanleggen met gevoel voor kleur en in harmonie met het woning gaat daar veel voorbereiding aan vooraf.

Eenmaal uw droomtuin aangelegd zult u ook echt de eerste niet zijn die hem na een paar jaar weer volledig op de schop gooit. Een siertuin houdt u altijd lekker bezig en aan het dromen. Dat dromen hoort erbij en is ook het leuke ervan. Zo is inmiddels eigenlijk de conifeer te groot geworden, hij geeft teveel schaduw en het terras is ook wel een beetje klein voor een moderne loungeset.

Tuinieren begint al aan de keukentafel
Zaten we vroeger plan na plan te tekenen of schoven we over een ruitjespapier uitgeknipte rondjes die dienst deden als boom of perk, vandaag is dat niet meer nodig. Net zoals met een hoop dingen die na de intreding van de computer vergemakkelijkt zijn is ook een tuinontwerp met de pc maken een aangename bezigheid op zich.

Met duidelijke eenvoudige online 3-d programmaatjes leggen we een makkelijk een virtuele tuin aan en zien direct het eindresultaat. Tuinsites als tuinieren.nl, tekenjetuin.nl maar ook Intratuin hebben op hun sites een tool om uw eigen tuinarchitect te zijn. Zo kunt u ook snel geplande wijzigingen van te voren bekijken.

Bijvoorbeeld u hakt in het programma virtueel de uit zijn fatsoen gegroeide conifeer naast het zitje om dan ziet u meteen hoeveel licht en ruimte u er daadwerkelijk mee gaat winnen. Aangezien de loungesets aanbiedingen deze maand wel erg aantrekkelijk zijn is de beslissing dankzij het online tuinontwerp programma zodoende gauw genomen. Conifeer eruit en terras een beetje groter.

Bron foto: Pepermunt.net

No Comments

    Leave a Reply