Menu
Groepsuitjes

Oer Hollands Feest op de Veluwe

Vanavond testen wij uw kennis tijdens een hilarisch avondprogramma! U wordt hartelijk ontvangen door onze enthousiaste begeleiding die geheel in Hollands kostuum zijn gehuld, zelfs de klompen ontbreken niet.

Gezellig avondje in Oud-Hollandse sferen
Alles weten over ons kleine landje en haar inwoners en gewoonten? Vanavond testen wij uw kennis tijdens een hilarisch avondprogramma! U wordt hartelijk ontvangen door onze enthousiaste begeleiding die geheel in Hollands kostuum zijn gehuld, zelfs de klompen ontbreken niet.

Spelprogramma met Diner
Na een welkomstdrankje, terwijl de DJ alvast dé bekende Hollandse hits draait, vertelt onze begeleiding wat de bedoeling is en kan de strijd om de felbegeerde bokaal beginnen. Wie kent de meeste reclameslogans en wie zingt die televisietune tot aan het einde mee? Eindelijk een programma waarin al uw televisiekennis van pas komt. Dus kom maar naar beneden en sla uw slag, of bent u misschien de zwakste schakel…?

In twee rondes komen Hollandse hits, uw kennis van Nederlandse gewoontes en uiteraard uw eigen bedrijf uitgebreid aan bod. Tussen de rondes door geniet u van een heerlijk diner en ook de drankjes zijn inbegrepen! Kortom “Wij houden van Holland”!!

De feestlocatie op de Veluwe
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Het Hotel is onlangs verbouwd en heeft daardoor de beschikking gekregen over een Multi-functionele feestzaal voor groepen tot 450 personen. Uiteraard wordt de zaal volledig aangekleed in stijl van het thema. Uiteraard kunnen de zalen ook voor andere doeleinden worden ingezet, zoals vergaderen, congressen, trainingen, productpresentaties en meer!

Feest op de Veluwe?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.

No Comments

    Leave a Reply