Menu
Busreizen

De mooiste excursiereizen in de winter

Geen zorgen over parkeren, entreegelden, restaurant- en hotelkeuzes en te rijden routes. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar? Een volledig georganiseerde winterexcursie boekt u bij de Jong Intra Vakanties. Wij regelen alles voor u, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Wij brengen u graag naar de mooiste plekjes, zodat u gezellige uitstapjes kunt maken in de omgeving. Of maak een mooie winterwandeling en ontdek een indrukwekkende stad. Tijdens onze winterexcursies kan het allemaal! En dat natuurlijk onder goed gezelschap. Wij hebben een aantal mooie reizen voor u samengesteld. Wat dacht u van het vlakbij gelegen Duitsland? De Duitse berggebieden zijn een waar winterwonderland. Maar ook de uitstekende keuken zal bijdragen aan uw vakantieplezier. Pittoreske dorpjes vindt u in Oostenrijk. Of ontdek Zwitserland vanuit de Glacier Express en de Bernina Express. Twee van ’s werelds beroemdste treinreizen.

Waar u ook naartoe gaat, onze excursiereizen worden altijd uitgevoerd met de uiterst comfortabele Comfort Class touringcar of de Luxury Class touringcar. Allebei touringcars waar u geniet van een onbezorgde reis. U bewondert het uitzicht onderweg, leest een boek of sluit even uw ogen, terwijl onze deskundige chauffeur u naar uw bestemming brengt. Onze chauffeurs fungeren ook als gastheer of gastvrouw.

Kijk voor alle excursiereizen per bus op onze website of vraag naar onze gratis brochure bij uw ANVR reisbureau.