Menu
Vakantie / Vrije Tijd

Mijn Griekse pareltjes

Vakantie is voor mij vooral ontspannen en genieten. Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen maar wil relaxen op reis: vakantie vieren is ook ontdekken. Culturen, smaken, geuren, kleuren en natuurlijk natuur. In Griekenland zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Ik wil je graag kennis laten maken met mijn drie favoriete plekjes.

El Camino Villas

El Camino Villas

Op ontdekking op Lefkas
Oogverblindend mooi is het contrast met het diepblauwe water van de Ionische Zee. Het veelzijdige landschap, de bergachtige westkant, gouden stranden en het groene binnenland… Lefkas is een perfecte plek voor natuurliefhebbers. En midden in deze prachtige natuur vond ik El Camino Villas. Mijn eigen plekje, mijn eigen villa en mijn eigen zwembad. Na een dag vol ontdekking kom je hier helemaal tot rust. En op Lefkas is elke dag een ontdekking, een echte ontdekking.

Isabella Country House

Isabella Country House

Genieten van het goede leven
Een ander eiland waar je nooit uitgekeken raakt is Corfu. Met z’n gezellige dorpjes, prachtige natuur en honderden baaitjes die je soms helemaal voor jezelf hebt! Dobberend in het zwembad van Isabella Country House kijk ik om me heen en geniet ik van de rust en de romantische sfeer. De palmbomen wuiven zacht en verderop leest een man een boek op rotan loungebanken. De citroenen en bloemen groeien in de zon. Ja het leven is goed hier op Corfu!

Aresti Villas

Aresti Villas

Een dorps gevoel op Zakynthos
Je zou denken dat je op een klein eilandje als Zakynthos wel een keer bent uitgekeken, maar niets is minder waar. Ik vind er steeds weer wat nieuws. Zo ontdekte ik een prachtige, traditioneel ingerichte villa. Aresti Villas is een plekje waar je het echt aan niets ontbreekt. Ik begin elke dag met een lekker vers ontbijtje in mijn eigen, fleurige tuin en om wakker te worden maak ik een frisse duik in mijn eigen privézwembad. Terwijl de zon langzaam uit de zee omhoog klimt, bedenk ik alvast wat ik die dag ga doen. En er is genoeg te doen, want Zakynthos zit vol verrassingen.

Eliza was here
Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Eliza was here biedt unieke vakantieadresjes aan rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen, maar onontdekte plekjes. Boek je een vliegvakantie op elizawashere.nl, dan is een huurauto altijd inclusief. Dan kun je zelf op ontdekking… www.elizawashere.nl 

No Comments

    Leave a Reply