Menu
Familie

Leuke cadeaus voor de aankomende papa en mama

Is uw dochter zwanger of wordt uw zoon vader? Dan is het natuurlijk leuk om ze een cadeau te geven. Maar wat zijn nu leuke cadeaus om te geven aan de aankomende papa en mama? Wij geven een aantal handige tips!

1. Geef iets persoonlijks
Geef iets wat vroeger van uzelf geweest is. Denk bijvoorbeeld aan een oud ledikantje of wiegje wat opgeknapt kan worden of speelgoed waar u vroeger mee gespeeld hebt. Dat het van uzelf geweest is, zorgt ervoor dat het extra waarde krijgt en uw zoon of dochter dit extra speciaal zal vinden.

2. Een fotoshoot van de buik of baby
Er zijn heel veel fotografen die prachtige foto’s kunnen maken van de zwangere buik van uw dochter of schoondochter, samen met de aankomende vader. Of geef een fotoshoot voor na de bevalling, zodat alle generaties met elkaar op de foto kunnen. De mooiste foto kunt u op canvas af laten drukken of in een mooie fotolijst geven.

3. Iets leuks voor de babykamer
Koop of maak iets leuks voor de babykamer. Als u heel creatief bent, zou u een mooi schilderij kunnen maken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de inrichting van de babykamer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bijdrage te doen in de inrichting van de babykamer door middel van een waardebon. Er zijn tegenwoordig ook babykamers voor een kleiner budget, dus ze kunnen het zo duur maken als ze zelf willen.

4. Vraag wat ze graag willen hebben
Het kan zijn dat uw zoon of dochter graag nog een specifiek cadeau willen hebben zoals een kinderstoel of een babyfoon. Daarom is het altijd goed om even te vragen wat ze graag zouden willen.

Met bovenstaande tips zou je in ieder geval al een idee moeten hebben voor het cadeau!