Menu
Vrije Tijd

Kerstarrangement aan Zee – 3 dagen genieten aan de Zeeuwse kust

Tijdens de decembermaand daalt er een sprankelende sprookjessfeer neer over Amadore Grand Hotel Arion en zal het hotel adembenemend aandoen met haar duizenden lichtjes, glitters en prachtige kerstdecoratie.

De Kerstdagen aan de Nederlandse kust
Een heerlijke Kerst in Vlissingen; de juiste mix van culinair genieten, gezelligheid en entertainment aan de Zeeuwse kust. De omgeving, decoratie, sfeer en culinaire hoogstandjes zorgen voor een échte Kerstbeleving. De gezellige binnenstad van Vlissingen is helemaal in kerstsfeer. En de boulevard, het strand en de duinen lenen zich ook in de winter voor een heerlijke strandwandeling.

Oase van rust op de bruisende boulevard van Vlissingen
Ons viersterrenhotel, gelegen aan de boulevard van Vlissingen, is de ideale plaats om even heerlijk uit te waaien. Immers, ook in de wintermaanden zijn de boulevard, het strand en de zee een lust voor het oog. Het centrum van de fascinerende stad Vlissingen ligt op 3 minuten loopafstand van het hotel. Na een heerlijke wandeling strijkt u neer in de geheel in Kerstsfeer omgetoverde lounge voor een glaasje glühwein, warme chocomelk met slagroom of één van de heerlijke gerechten van onze chef-kok.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit 3-daagse Kerstarrangement aan de Zeeuwse Kust in Vlissingen?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.