Rubriek

Kerst

Rubriek

Wilt u er eens op uit tijdens de kerst of wilt u in de maand december in de kerstsfeer komen? Geniet eens van een avondje uit met vrienden of familie en vier samen de kerst. Tijdens deze dinnershows beleeft u kerst door de prachtige decoren, kerstmuziek en natuurlijk een luxe kerstdiner. Ik heb een top 3 voor u samengesteld om een van deze onvergetelijk avonden mee te beleven.

Heeft u ook zo veel zin in kerst, beleef dan eens een unieke kerstdinnershow!

Met feestelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

De dagen worden weer korter en de R zit alweer in de maand. We kruipen langzaam maar zeker weer richting de herfst en van de herfst naar de winter. Daarmee komen ook de feestdagen dichterbij en zijn wij druk bezig met het updaten van onze Kerstarrangementen. Ook zijn er een aantal nieuwe Kerstarrangementen die wij voor u geselecteerd hebben.

Voor vandaag heb ik 5 vorstelijke kerstarrangementen uitgelicht op een Kasteel. Vorstelijk genieten op een kasteel met heerlijke diners, een diner dansant en lekker genieten van een overnachting in een mooi kasteel. Lees hier mijn TIPS voor een vorstelijk kerstarrangement op een kasteel.

5 TIPS voor een Vorstelijk Kerstarrangement op een Kasteel

 1. 3 daags Merry Christmas arrangement op een landgoed – Overnachten in een Kasteel in de Voerstreek
 2. 3-daagse Kerstaanbieding in Zuid-Limburg met Feestelijke Kerstdiners
 3. Kerstarrangement in een prachtig Kasteel in Noord-Limburg
 4. 3 Dagen Kerst in een Limburgs Kasteel in Kerkrade!
 5. Vier Kerst op een kasteel in Limburg – 3 daags kerstarrangement inclusief heerlijk 7 gangen diner

Met vriendelijke groet,
Recreatief.nl / Kerstweekend.nl

Lisa Betlem

Recreatief.nl

Kerst is voor veel mensen een teken voor gezelligheid en komen zij graag met een grote groep bij elkaar. Wilt het dit even anders aanpakken dan bij iemand thuis zitten? Dat is uiteraard mogelijk! Voor wie dit jaar iets origineels wilt doen met kerst met de hele bups kan terecht op kerstvoorgroepen.nl. Om u een handje te helpen, geeft ik u enkele wat u wellicht dit jaar zou kunnen doen.

Giethoorn staat beter bekend als het Hollands Venetië waar ieder in de zomer met zijn bootje komt varen. Maar wat dacht u er eens van om dit dorpje eens in de winter te bezoeken? De rust zal u verbazen! Met het Culinair Kerstdiner – Gezellig Giethoorn kunt u een prachtige rondvaart maken over het water in Giethoorn en kunt u ’s avonds heerlijk genieten van een uitgebreid kerstdiner.

Wilt u liever een spectaculair avondje beleven met kerst? Dan zit u met het Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef deze wervelende show op 25 december 2019 op de goede plek. Met dit arrangement kunt u genieten van amuses bij aankomst, een aperitief, een heerlijk 4-gangen diner, drankjes, een geweldige theatershow en een afterparty. Kortom; één en al gezelligheid!

Wilt u liever dit jaar kerst vieren op 1 van de Nederlandse eilanden? Dan zit u met het 5-daags Kerst arrangement op Texel op het juiste adres. Met dit arrangement geniet u maar liefst van 4 overnachtingen in een prachtig hotel op Texel. Tijdens uw verblijft kunt u de dagen goed beginnen met een heerlijk ontbijt en sluit u de dag af met een uitgebreid diner. Voor wie wel wat warmte of vitamine D kan gebruiken, kan gebruikmaken van de sauna en zonnebank. Wanneer u op de kamer komt, wordt u ook nog eens hartelijk ontvangen met een presentje op de kamer. Kortom; alles voor een geweldige kerst.

Naast deze 3 fantastische arrangement, zijn er nog 121 andere leuke arrangementen. Komt u ook een kijkje nemen op kerstvoorgroepen.nl?

Recreatief.nl

Vier de Kerst aan de Nederlandse Kust

Vier de Kerst aan de Nederlandse Kust. Vier de Kerst buiten de deur met één van onze heerlijke Kerst arrangementen. Speciaal voor u hebben wij weer heerlijke kerstarrangementen samengesteld om te genieten van de feestdagen.

Voor vandaag heb ik 3 Toppers uitgelicht om te genieten van een Kerstarrangement aan de Kust. Lekker uitwaaien aan zee en genieten van een uitgebreid kerst arrangement aan zee. Van een 3-daags arrangement in Zeeland met heerlijke diners, tot een 2-daags arrangement met Feestavond en Live Muziek om de voetjes van de vloer te laten gaan. Zo danst u gelijk die uitgebreide diners er weer af!

Bekijk nu mijn 3 Toppers voor een Kerst arrangement aan de Nederlandse kust en geniet ook van de kerst buiten de deur.

TOP 3: Vier de Kerst aan de Nederlandse Kust

 1. 3-Daagse Kerstaanbieding in Zeeland
 2. 2-daags Kerstarrangement met Feestavond met Live muziek
 3. 3-daags Kerstarrangement aan zee

Kijk hier voor al onze Kerstaanbiedingen!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl/Kerstweekend.nl

Recreatief.nl

Wilt u kerst dit jaar eens even helemaal anders vieren? Wat dacht u dan van een prachtige cruise? In ons aanbod zijn er sinds kort verschillende cruises. Met deze cruises bent u maar liefst 7 of 8 dagen op pad op het water en beleeft u een onvergetelijke kerst. Deze cruises worden gevaren met 4-, 5- of 6- sterren cruiseschepen die voorzien zijn van alle benodigde luxe. Met deze arrangementen kunt u zelf kiezen of u op ontdekkingstocht gaat over onder andere de Rijn, Moezel of de Donau.

Voor kerst worden de volgende kerstcruises aangeboden:

Beleef de kerst van uw leven en ga op pad met een kerstcruise!

Recreatief.nl

Over 115 dagen is het alweer zo ver, dan is het weer kerst! Heeft u nog geen enkel idee wat u aankomend jaar moet gaan doen met kerst? Neem dan een kijkje op kerstarrangementen.tips. Op deze site vind u maar liefst 228 arrangementen, dus inspiratie genoeg! Om u niet in het diepe te gooien, zal ik u al enkele tips geven.

Wilt u een avondje genieten van een spectaculaire dinnershow? Dan is het Avondje uit in Breda met de Kerstshow hetgeen wat u zoekt! Met dit arrangement kunt u een avondje genieten van verschillende optredens onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Zoekt u iets waarbij u ook heerlijk kunt ontspannen in een resort? 3-Daags Kerstarrangement in Twente met live muziek wat voor u! Tijdens deze 3 dagen wordt u volledig in de watten gelegd. Zo overnacht u 2 nachten in een prachtig hotel, krijgt u 2x een uitgebreid ontbijtbuffet, heeft u 2 avonden een volledig verzorgd diner en krijgt u diverse dranken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sauna, zwembad en bowlingbaan. Kortom; volledige ontspanning met kerst!

Bent u een natuurliefhebber? Kom dan genieten in het Montferland met het 4 Dagen Kerst vieren op een havezathe in Montferland. Tijdens dit arrangement kunt u genieten van maar liefst 3 overnachtingen in een gezellig hotel, krijgt u een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet iedere ochtend en wordt er iedere avond lekker voor u een lekker diner voorbereid. Daarnaast krijgt u ook een lekker kopje koffie of thee met gebak op eerste kerstdag.

Dit is slechts het puntje van de ijsberg, kijk voor meer inspiratie op www.kerstarrangementen.tips. Ik help u graag verder!

Recreatief.nl

TOP 3 Vier de kerst in Brabant

Viert u de kerst normaal thuis, meestal kunt u zelf niet eens lekker rustig zitten en moet u alles ook nog op ruimen. Ga er eens zelf op uit tijdens de feestdagen in een prachtig hotel. Alles is voor u verzorgd waar door u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het moment. Ga dineren met een van de luxe kerst diners en ga lekker dansen met live muziek.

Geniet en ontspan zelf eens tijdens de feestdagen en geniet van de kerst in Brabant.

 1. 3-daags Brabants Kerstarrangement – Sfeervol genieten met luxe diners en Live muziek
 2. Kerst in een Kloosterhotel in Brabant – Live muziek bij de kerstdiners
 3. 3-daags Kerstarrangement in Mill – Ontspannen kerstdagen met heerlijke diners

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Kom al in de gezellige sferen van Kerst

Bent u een groot liefhebber van kerst en bezoekt u het liefst elke week een nieuwe kerstmarkt om de gezellige kerstsferen al te ervaren? Dan hebben wij het arrangement voor u!

Met het 3 daags kerstmarktarrangement inclusief heerlijk 5 gangen kasteelmenu gaat u maar liefst 3 dagen op pad in het mooie Limburg. U overnacht 2 nachten op een prachtig kasteel gelegen in het Limburgse dorpje Doenrade. Wanneer u aankomt wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje warme chocolademelk en een huisgemaakte appelbeignet, en ’s avonds staat er een culinair 5-gangen kasteelmenu voor u klaar in het restaurant. Om de daaropvolgende dagen goed te beginnen, staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Wat is een kerstmarktarrangement zonder bezoek aan een kerstmarkt? Daarom krijg je bij dit arrangement ook een entreekaart voor de kerstmarkt in de Fluweelgrot in Valkenburg. Om het arrangement compleet te maken, krijgt u bij vertrek ook een huisgemaakte attentie bij vertrek. Klinkt dat niet als een fantastisch arrangement?

Overnacht op een prachtig kasteel

U overnacht tijdens dit arrangement 2 nachten op een prachtige kasteel, welke van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u bij dit arrangement heerlijk ontspannen in de sauna, is het hotel de perfecte locatie als beginpunt voor vele mooie wandelingen, kunt u een drankje of hapje nuttigen in het restaurant en kunt u een fiets huren.

Komt u ook gezellig in de kerstsferen met het 3 daags kerstmarktarrangement inclusief heerlijk 5 gangen kasteelmenu?

Recreatief.nl

Heeft u dit jaar geen zin om kerst thuis te vieren? Ga er dan een op uit in Zeeland en geniet van de kerst aan de kust. U hoeft zelf geen kerst diner klaar te maken, u kunt namelijk heerlijk genieten van een uit gebreid diner. Bij sommige locaties kunt u zelf genieten van live muziek tijdens de kerstdagen.

Ga er op uit met de kerst en geniet van een arrangement aan de Zeeuwse kust.

 1. 4-daags Kerstarrangement in Zeeland – Culinair genieten
 2. 3-daagse Kerstaanbieding in Renesse met een heerlijk 5-gangen diner
 3. 3-daags Kerstarrangement in Zeeland aan het Veerse Meer – inclusief Live Muziek op 1e Kerstdag

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl

Over 141 dagen is het weer zover, de gezelligste tijd van het jaar; Kerst! Wilt u kerst dit jaar eens anders vieren dan thuis met de familie? Wat dacht u dan van een kerstarrangement? Speciaal voor de vroege boekers hebben wij al leuke kerstaanbiedingen !

Altijd al eens kerst aan de Zeeuwse kust willen vieren? Dat kan met het 3 Dagen Kerst aan de Zeeuwse kust met heerlijke Diners en Live Muziek. Tijdens dit arrangement geniet van 3 dagen volledig verzorgd verblijf, waarbij u op 1ste en 2de kerstdag heerlijk kunt genieten van een 5-gangen diner met live muziek.

Voor wie een dansje wilt wagen tijdens kerst, zal met het 3-daags Kerstarrangement aan zee op de goed plek. Hierbij viert u 3 dagen kerst onder het genot van een buffet in een feestzaal en live muziek.

Wilt u de kerst vieren met een ontspanningsdagje? Dan is het Kerstarrangement bij een Kasteel op de Veluwe dat zeker iets voor u is! U geniet van 3 overnachtingen in een prachtig kasteel op de Veluwe, u geniet op basis van half pension en u krijgt de toegang voor wellnesscentrum de Zwaluwhoeve.

Woont u in het noorden en wilt u liever dicht bij huis kerst vieren? Dat kan met het 3-daags kerstarrangement in Twente met live muziek – Hotel met heel veel faciliteiten. Hierbij kunt u genieten van een geheel verzorgde kerst. U kunt op eerste kerstdag genieten van een 4-gangen menu van de chef, op 2de kerstdag kunt u genieten van een uitgebreid kerstbuffet en u krijgt bij het arrangement 4 consumptie munten voor drinken en een fles wijn elk diner.

In Duitsland is kerst het evenement van het jaar en een hele beleving voor menig man. Met het Kerstaanbieding in hartje Sauerland – 5 dagen heerlijk genieten kunt u maar liefst 5 dagen genieten van deze beleving. Tijdens dit kerstarrangement geniet u op basis van half pension. Dat is dus één en al genieten in gezellige kerstsferen!

Recreatief.nl