Menu
Dagje uit / Kunst & Cultuur / Vrije Tijd

Historische stadswandeling Enschede

Een heerlijk dagje uit en ook nog iets van de stad zien! U wordt ontvangen in Aspen Valley met een kopje koffie en een heerlijk stuk gebak. De geschiedenis van Enschede staat bij deze wandeling centraal.

De stadsgids neemt u mee naar de mooie oude plekjes van het centrum. Als er geen dienst of trouwerij is kan men ook de grote kerk of het stadhuis bezichtigen. Na de stadswandeling kunt u gezellig naborrelen met een hapje en een drankje bij Aspen Valley Enschede op de Oude markt.

Een mooie stadswandeling en dan een goede borrel
Maak kennis met het verrassend mooie, oude centrum van Enschede! In een cultuur-historisch arrangement met een boeiende stadswandeling komt u de grootste bezienswaardigheden uit het verleden tegen.

Laat u verrassen door de stad Enschede
Enschede is bij veel Nederlanders bekend als de centrum van de textielindustrie, al sinds de 19e eeuw. Nu is de stad herboren als het moderne hart van Twente, met heel veel kunst en cultuur. Zo staat het ultramoderne Nationaal Muziekkwartier van architect Hoogstad in Enschede en de ‘Cultuurmijl’ verbindt Kunstkwartier Roombeek met het oude hart. In Enschede is erg veel moois te zien! Deze stadswandeling gaat op zoek naar de getuigenissen van het verleden.

Meer informatie over de historische wandeling in Enschede

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.