Menu
Overlijden & Uitvaart

Heeft u een uitvaartverzekering?

Het is een thema waar we liever niet al te lang bij stil staan: De dood. Toch is het heel belangrijk om hier een aantal zaken voor te regelen.

Dit voorkomt te zijner tijd veel stress voor uzelf, maar ook voor uw partner of familie. Wat zijn uw wensen wanneer het gaat om het overlijden en natuurlijk de uitvaart zelf.

Wilt u begraven of gecremeerd worden, welke muziek moet er worden gedraaid tijdens de uitvaart, wilt u dat er nog iets verteld wordt tijdens de uitvaartplechtigheid.

De wensen die u heeft brengen natuurlijk ook een bepaald kostenplaatje met zich mee. Iets waarvan u waarschijnlijk liever niet heeft dat uw nabestaanden zich hier druk over moeten maken. Zij willen natuurlijk het liefst de uitvaart zo regelen zoals u dit ook gewenst heeft. Dus is het verstandig een passende uitvaartverzekering af te sluiten. Zo weet u zeker dat er voldoende geld beschikbaar is en dat nabestaanden zich hier geen zorgen over te maken.

Het beste is om uw wensen bij de uitvaartverzekeraar kenbaar te maken, zodat zij een berekening kunnen maken welke verzekering het best bij u en uw wensen past en welke verzekeringspremie hier dan voor betaald moet worden.

Het is ook mogelijk om de tarieven van verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunt u gemakkelijk zien bij welke verzekeraar u het voordeligst uit bent kijkend naar de wensen die u heeft.

Via www.elkeuitvaartverzekeringverlijken.nl kunt u een gemakkelijke vergelijking maken. Zij zijn gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen vergelijken.  U kunt op de site direct naar de vergelijkingstabel gaan of u kunt een keuze maken uit de voorgestelde top 3. Deze is gebaseerd op de laagste premies per maand en gaat uit van een persoon die op het moment van afsluiten 18 jaar oud is. Bij de afzonderlijke verzekeraars kunnen de kosten voor een andere leeftijd of specifieke wensen berekend worden.

Zij zijn onafhankelijk en dus geen onderdeel van een verzekeraar. Via de overzichtelijke vergelijkingstabel kunt u  gemakkelijk uw premie berekenen op basis van uw leeftijd en wensen. Dus bekijk nu gemakkelijk welke begrafenisverzekering het beste bij uw wensen past.

Wanneer het eenmaal geregeld is zorgt dit voor een rustig gevoel bij u en uw partner/familie!